free download 78 travel guides written by experts

Vlad Grigorescu este câştigãtorul primului sezon „iUmor”

Finala „iUmor” a fost lider de piaţã

„iUmor”, emisiunea cu deznodãmânt inedit şi cât se poate de original, cu cel mai „nebun” juriu de televiziune, aşa cum s-au autocaracterizat Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac ori de câte ori au avut ocazia şi-a desemnat câştigãtorul.

Telespectatorii au decis asearã, prin SMS la 1313, cã marele câştigãtor al primului trofeu „iUmor” şi al premiului în valoare de 20.000 de euro este Vlad Grigorescu.

Marea finalã a show-ului s-a impus ca lider detaşat de audienţã, atât in rândul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi la întreg nivelul urban.

Cea de-a zecea ediție a emisiunii „iUmor”, difuzatã asearã la Antena 1 a fost lider de audiență atât pe publicul comercial, cât și pe publicul din mediul urban. Emisiunea difuzată de Antena 1 a fost urmărită de peste 1.6 milioane de români în minutul de maximă audiență de la 22.58.

La nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea „iUmor”, difuzată între 19.59-23.35 a înregistrat o audiență medie de 7,9 puncte de rating și 23.6% cotă de piață, mai mult decât dublu faţã de ProTv care s-a situat pe poziţia secundã cu doar 3.7 puncte de rating şi 11.2% cotă de piață.

Şi la nivel urban, Antena 1 se află în fruntea clasamentului cu o audiență medie de 6,3 puncte de rating și 14,7% cotă de piață, în vreme ce poziţia secundã este ocupatã de Antena 3 cu 5,2 puncte de rating și 12,1% cotă de piață. Principalul competitor, ProTv ocupã abia locul 5 în topul audienţelor la nivel urban, cu 3.6 puncte de rating şi 8.4% cotã de piaţã.

Deşi finala a fost înregistratã, votul a fost exprimat live, în timpul difuzãrii emisiei, echipa de producţie filmând câte un final pentru fiecare concurent care a obţinut trei „Da” din partea juraţilor. „Pentru cã acest show de televiziune e ca un restaurant cu bucãtãria deschisã, noi vom trage patru finaluri diferite, pentru cã doar votul e live! Şi ne vom bucura de patru ori!”, a spus Bendeac, spre disperarea colegului sãu Cheloo, care a întrebat: „Pot sã mã bucur o singurã datã şi sã puneţi voi la montaj?”.

Astfel, asearã, cei nouã finalişti ai emisiunii „iUmor”, desemnaţi de cãtre telespectatori în urma voturilor exprimate pe aplicaţia emisiunii au dat bãtãlia finalã în lupta pentru marele premiu de 20.000 de euro. Juraţii, implicaţi şi ei ca mentori sau chiar alãturi de concurenţi, pe scenã s-au pus de acord cã emisiunea aratã lucruri pe care nu le aratã nicio altã emisiune, fãcând desigur referire la faptul cã s-au bucurat de nu mai puţin de patru ori, pentru fiecare dintre finaliştii care au obţinut trei „Da”, iar acest lucru s-a vãzut şi asearã, la tv.

„Emisiunea mi s-a pãrut nebunã, dar bunã!”, a mãrturisit Delia, în vreme ce Cheloo s-a declarat de-a dreptul supãrat: „Sunt devastat gândindu-mã cã se încheie „iUmor” aici; va rãmâne un gol în viaţa mea!”, a spus el amuzat, continuând „aş fi vrut ca în finalã sã ajung doar eu, pe post de concurent, sã iau premiul şi sã plec în vacanţã”.

Rând pe rând, asearã, pe scena concursului au urcat Trupa Obligo, Paul Lungu, George Tãnase, Gabriel Gherghe, Azaleea, Backstage Boys, Ioan Bãdeliţã, Nae Nicolae şi Vlad Grigorescu, iar juraţii au decis cã la votul publicului, exprimat live, prin SMS la 1313, ajung George Tãnase, Gabriel Gherghe, Paul Lungu şi Vlad Grigorescu.    

Dintre aceştia, românul cu cel mai mult umor desemnat de cãtre public, live, prin SMS este Vlad Grigorescu, tânãrul de 29 de ani, care i-a cucerit pe juraţi în cea de-a noua ediţie a show-ului cu un numãr impecabil de magie combinatã cu mult, mult umor. Vlad a revenit în finalã, aducând din nou buna dispoziţie pe chipurile tuturor celor prezenţi în salã. S-a râs mult, pânã în momentul în care a pus o întrebare: „Ştiţi ce se zice despre bãrbaţii cu nasul mare? Cã-şi pot bate cuie în nas!”. N-a ezitat prea mult şi a fãcut demonstraţia live, pe platoul de filmare, spre disperarea juraţilor care au mãrturisit cã nu pot privi momentul. „Mã surprinde de fiecare datã aria creativitãţii tale. M-am simţit ca în Vegas”, i-a mãrturisit Mihai Bendeac lui Vlad. Întrebat ce va face cu banii, Vlad le-a spus prezentatorilor cã ar vrea sã îşi deschidã un teatru, „unde noi ãştia patru finalişti sã ne putem manifesta!”, a declarat el.

Cei care considerã cã au umor şi pot face o ţarã întreagã sã râdã sunt invitaţi sã se înscrie la cel de-al doilea sezon al emisiunii pe //casting.a1.ro/iumor/. 

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National
Perioada 5 iunie 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *