bucharest tech week 2021

Vlad Craioveanu, terorizat de politistii bulgari:

N-a vrut sa opreasca masina de teama ca ii fura rinichiul

Vlad Craioveanu, Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando au vorbit, în această dimineață, la PatruLA 21, despre șpăgi și au povestit cât mai este șpaga la polițiștii bulgari.

Vlad Craioveanu a mărturisit că a dat șpagă 10 euro unui polițist bulgar, ca să nu-l amendeze pentru depășirea vitezei. „Mergeam cu 160 de kilometri pe oră, când limita era de 70. I-am dat banii și i-am zis: Domnule, asta e o tradiție la mine în țară, te rog, i-ai!”, a povestit, râzând în hohote, Vlad Craioveanu.

Pe Manuel Dinculescu l-a oprit un polițist bulgar care vorbea limba română. „Mi-a zis «Bună seara, domn șofer. Viteză!» I-am pus 10 euro în talon, dar el mi-a zis… «prea mare viteză!» așa că i-am mai pus 10 euro și totul a fost ok!”, a povestit Dinculescu.

Vlad Craioveanu a avut însă o poveste de groază, care i-a lăsat cu gura căscată pe colegii de matinal: „Tot în Bulgaria am pățit-o, asemănător, cu o mașină de poliție, dar care nu avea niciun însemn al poliției. Era o Lada din aia veche, albă și mi-am zis: băi, io nu opresc, trec peste el, că ăștia îmi fură rinichiul!!! Auzisem povești pe tema asta! Totuși, m-am gândit că dacă e polițist adevărat și nu opresc…mă urmăresc ăștia toată Bulgaria. Până la urmă, mi-am asumat riscul de a pierde un rinichi. Ce mai e un rinichi în ziua de astăzi?!”, a spus Craioveanu provocând hohote de râs în studio. „Dar, primul instinct a fost să trec cu mașina peste el, de frică!” a completat matinalul Radio 21.

Bucuresti, 16.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *