free download 78 travel guides written by experts

Vlad Cazino, un nou brand de cazino online licentiat in Romania

Anul 2018 vine cu un nou brand pe piata de jocuri de noroc online din tara noastra, marca ce va cuceri cu siguranta multi pasionati de distractie pe gadgeturi. Este vorba despre Vlad Cazino, cea mai noua platforma de cazino online licentiata la nivel local. Insa este de fapt mai mult decat atat: un brand autohton “construit” de un operator cu notorietate la nivel international.

Astfel, cei de la Unibet, deja foarte cunoscuti si in randul romanilor, au lansat www.vladcazino.ro pe aceeasi licenta pe care opereaza in tara noastra si platforma unibet.ro. Compania este deja lider in Romania pe segmentul de pariuri sportive online, avand de asemenea mare succes si cu celelalte sectiuni de jocuri: cazino, bingo, poker si cazino live. Totusi, prin noua marca se abordeaza in mod direct si exclusiv zona de cazino si bingo, sectiuni cu foarte mare potential de crestere pe piata locala.

Vlad Cazino este un cazino online licentiat ce propune o larga selectie de jocuri – atat sloturi (jocuri ca la aparate, celebrele pacanele), cat si jocuri de masa. Interesant este ca exista si sectiune de live casino, acolo unde se joaca in compania unui dealer real, deci atmosfera specifica de cazino.

“Vlad Cazino iti ofera o varietate impresionanta de jocuri de cazino. Nu trebuie sa mai mergi in Las Vegas, ca sa simti atmosfera de Las Vegas! Incearca jocurile la mese sau alege unul dintre sutele de sloturi. Castiga rotiri gratuite in timp ce te bucuri de jocul preferat si nu uita sa arunci un ochi si pe promotiile si ofertele noastre generoase”, se mentioneaza pe website.

In prezent exista si o campanie promotionala de bun venit: cand un client nou depune 200 de lei depozit initial, se acorda bonus 150%, adica inca 300 de lei. De asemenea, clientul va primi si 50 de rotiri bonus.

Kindred Group, compania care detine brandurile Vlad Cazino si Unibet, este una dintre cele mai puternice in domeniul sau, la nivel international, avand peste 20 de milioane de clienti si licente active pe mai multe piete. Romania devine astfel o piata cheie, in care Kindred Group actioneaza pe de o parte prin brandul sau principal, pe de alta parte printr-un brand local, exclusiv dedicat zonei de cazino online si bingo online.

In tara noastra, jocurile de noroc la distanta au tot mai mare cota de piata, desi cele clasice, offline, domina atat ca volum, cat si ca numar de clienti. Avansul tehnologiei si interesul romanilor pentru gadgeturi de ultima generatie si conexiuni mobile la internet foarte rapide inseamna contextul ideal pentru sectorul de jocuri de noroc online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *