Kinodiseea

Vj-ita MTV Ella sustine campania ReductoStart

Aşa cum le-a promis fanilor săi cu numai o lună în urmă, frumoasa vj-iţă MTV, Elena Voineag (Ella) face primii paşi în ceea ce priveşte implicarea în viaţa comunităţii, prin susţinerea campaniei ReductoStart.

Campania ReductoStart, lansată sub sloganul „Mă Regăsesc”, reprezintă cel mai amplu program educaţional de informare a populaţiei asupra riscurilor obezităţii desfăşurată la nivel naţional, care oferă în acelaşi timp şi soluţii pentru prevenirea şi tratamentul corect al acestei boli. În cadrul campaniei sunt implicaţi reprezentanţi ai vieţii socio-culturale şi mass-media, precum şi partenerii tradiţionali ai campaniei ReductoStart, peste 50 de medici specialişti în nutriţie, farmacii şi cluburi de fitness din toată ţara.

„M-am implicat în acest proiect deoarece consider că ideea promovată de campanie este de cele mai multe ori neglijată. Este vorba despre consultarea unui medic cu privire la orice decizie luată referitor la modificarea greutăţii corporale. Campania promovează un mod de viaţă sănătos şi sunt convinsă de faptul că numai cu ajutorul unui medic specialist putem să păstrăm un anumit echilibru atât de vital unei dezvoltări normale”, declară Ella. „Prin implicarea mea în acest proiect vreau să trag un semnal de alarmă, în special asupra tinerelor fete, să renunţe la diete drastice care nu fac decât să le slăbească organismul, să le scadă energia şi să le ia din strălucire”.

Ella a participat pe data de 24 mai 2006 la un work-shop organizat în cadrul campaniei ReductoStart în parteneriat cu revista Eva, cititoarele sale, membri ReductoStart şi medici parteneri ai programului, iar contribuţia sa la acest proiect va consta în prezenţa la diferite evenimente organizate în acest scop, discuţii pe forum cu membri înscrişi pe site-ul www.reductostart.ro, precum şi o serie de alte atribuţii.

Pe Ella o puteţi urmări pe postul de televiziune MTV România în cadrul emisiunilor: Stylissimo, MTV News, Superlatino, Week-end MTV şi US TOP 20.

Bucuresti, 29.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *