Kinodiseea

VJ-ita Cristina, pleaca de la MTV!

Începând de astăzi, binecunoscuta vj-iţă MTV Cristina Iacob, nu va mai putea fi urmărită în cadrul emisiunii Stylissimo la MTV România datorită încheierii colaborării acesteia cu postul de televiziune.

Motivele care au dus la despărţirea de postul care a consacrat-o sunt în principal dorinţa de a acorda mai mult timp studiilor, Cristina având de susţinut anul acesta examenul de licenţă, precum şi o posibilă reorientare în carieră.

“Perioada petrecută la MTV a fost una deosebită pentru mine, am depus pasiune în tot ceea ce am făcut, iar din momentul intrării la MTV, dragostea mea pentru televiziune a fost clară şi decisivă”, declară Cristina. “Despre planurile mele pot spune că vreau să lucrez în continuare tot într-o televiziune, am mai multe propuneri, însă mă gândesc serios dacă să mă îndrept către un alt gen de emisiuni” mai spune vedeta. 

Cristina şi-a dorit încă din fragedă copilărie să ajungă la un post muzical de televiziune. În primul an de facultate, studenta la Drept a decis să urmeze cursuri de prezentator în cadrul şcolii TV Talent a MTV România, în scurt timp făcându-se remarcată prin talentul şi aptitudinile sale de prezentator.

Emisiunea Stylissimo prezentată de Cristina se difuzează în fiecare joi, începând cu ora 20:00, MTV România urmând să anunţe cât mai curând care va fi noul vj.
 
Despre MTV:

MTV reprezintă cel mai cunoscut post de televiziune care difuzează muzică 24h pe zi şi este un simbol universal, fiind ales în anul 2002, de Interbrand în cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din întreaga întreaga lume.

Lansat pe 15 iunie 2002, MTV Romania face parte din portofoliul celei mai importante reţele muzicale europene, MTV Networks Europe, care îşi difuzează programele în peste 146 milioane de locuinţe, din 52 de ţări din întreaga Europa.

MTV România este organizatorul unor evenimente de mare amploare, cu un puternic impact în industria muzicală din România, cum sunt gala premiilor anuale MTV Romanian Music Awards, MTV Live, şi are o implicare prosocială activă prin promovarea de dezbateri şi forumuri pe teme de interes general, concerte şi documentare cu caracter social.

Pentru mai multe informaţii despre MTV, accesaţi www.mtv.ro

Bucuresti, 18.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *