free download 78 travel guides written by experts

Vizual, cea mai nouă emisiune la TVR 3

Cu Marius Constantinescu, din 5 mai, în fiecare duminică, de la ora 18.30

Din această săptămână, TVR 3 vă invită in fiecare seară de duminică, să încheiaţi săptămâna şi să vă „încărcaţi bateriile” pentru o nouă zi de luni urmărind Vizual, noua emisiune care vă descoperă lucruri alese, inedite, surprinzătoare.

La Vizual, arta nu înseamnă doar film, teatru, literatură sau muzică, ci şi fotografie, fashion, design industrial şi de produs, design interior, arhitectură, urbanism, peisagistică, advertising, design floral şi de vitrină, packaging – şi tot ceea ce ţine de lucrurile care merită a fi descoperite cu priviri curioase, incitate, încântate.

Aşa cum declară Marius Constantinescu, amfitrionul noului program, „Vizual este o emisiune alertă, cosmopolită, sofisticată, care ne desţeleneşte la nivel intelectual şi care ne îndeamnă să regăsim bucuria ineditului şi a artisticului”.

Vizual la TVR 3

În prima şi a doua ediţie, programate în 5 şi 12 mai, ne întâlnim cu Ramon Monegal, unul dintre cei mai respectaţi şi admiraţi reprezentanţi ai parfumeriei de autor, într-un interviu în exclusivitate pentru televiziune. Vorbim despre felul în care parfumul oferă, adesea, cea mai sinceră şi mai memorabilă imagine despre noi, despre ingrediente tradiţionale, avangardiste şi… interzise, despre advertising agresiv şi pompos vs. comunicare nişată. De asemeni, trecem prin expoziţia FRUMUSEŢEA NEVĂZUTĂ, vernisată la Teatrul Odeon şi dedicată femeilor din teatru care nu ies niciodată la aplauze, dar fără de a căror contribuţie un spectacol nu ar fi complet: costumier, machioze, recuzitere… Nu în ultimul rând, aruncăm o privire şi asupra celei mai recente colecţii Wagner Arte – Envol (butoni cu poveste, o colecţie capsulă realizată în colaborare cu blogger-ul Cosmin Cernica).

Credit foto Gigi Melinte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *