free download 78 travel guides written by experts

Viziteaza www.llldental.ro, cel mai complex site de stomatologie

Clinica stomatologica LLL Dental pune la dispozitie publicului informatii complete din domeniul ingrijirii dentare pe site-ul www.llldental.ro. Portal complex, www.llldental.ro este construit sub forma unui site de prezentare, care inglobeaza in acelasi timp sfaturi specializate pentru a avea un zambet sanatos si frumos.

“Am realizat ca pacientii nostri au nevoie de un suport constant, de informare si pe langa recomandarile noastre, ei sunt mereu conectati in mediul online, unde cauta date suplimentare celor furnizate de medicii dentisti. Motiv pentru care trebuie sa fim alaturi de ei si acolo, oferindu-le acces rapid la informatii de specialitate”, sustine Dr. Claudiu Lupascu, medic stomatolog cu competente in inplantologie, coordonator LLL Dental.

Website-ul reprezinta o solutie accesibila de informare inainte de a lua o decizie asupra interventiilor necesare. Aici poti sa afli diferentele dintre lucrarile protetice si implanturile dentare, cand este necesar sa apelezi la un aparat ortodontic sau care sunt indicatiile si contraindicatiile anumitor proceduri stomatologice.

Pe www.llldental.ro ai acces la informatii complete, impartite pe specialitati si chiar sub-specialitati, pentru a gasi exact acea informatie de care ai nevoie, inainte de a apela la o consultatie. Intefata este usor de folosit si pune la dispozitie doua sectuni special dedicate sfaturilor si descrierilor amanuntite a interventiilor stomatologice posibile pentru diferite afectiuni: sectiunea Servicii si sectiunea Dentist blog, unde se regasesc sfaturi de la echipa LLL Dental.

Pentru o mai buna intelegere a informatiilor de specialitate, articolele de pe www.llldental.ro sunt ilustrate cu imagini, scheme grafice si filme. Astfel vei intelege mult mai usor ceea ce se intampla cu dintii tai, in ce consta procedura care ti se face, cu ce se realizeaza aceasta si cum va arata dantura ta la finalul tratamentului.

Toate articolele de pe llldental.ro sunt scrise de echipa clinicii, astfel incat sa-ti oferim garantia unei informatii validate din punct de vedere medical.

Alaturi de sfatul medicului dentist, www.llldental.ro este solutia completa pentru o informare temeinica inainte de a apela la o interventie stomatologica!

Despre LLL Dental:
Diferenta pe care o aduce clinica LLL Dental vine din traditia de familie si din experienta acumulata in cei peste 60 de ani de activitate a celor trei generatii de medici dentisti care ii reprezinta. Clinica pune la dispozitie servicii complete de stomatologie, de la ortodontie, estetica dentara, parodontologie la implantologie si chirurgie dentara.

Bucuresti, 10.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *