Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Viziteaza Rio la City Mall!

Incepând din 20 iulie, City Mall se transformă într-o destinaţie ideală de vacanţă. Rio de Janeiro, cu tot ce înseamnă magia acestui oraş, poate fi vizitat la City Mall, zi de zi, până la sfârşitul verii.

Rio îşi deschide porţile pentru tine la City Mall în cadrul proiectului City Mall. Mall of Cities. Rio este primul oraş pe care îl aducem la City Mall şi de a cărui atmosferă unică te vei putea bucura timp de mai bine de şase săptămâni.

Ai toată vara să te plimbi pe străzile oraşului, ghidat de promoterii City Mall, să intri în atmosfera de Rio la expoziţiile de pictură, fotografie, design vestimentar şi accesorii din zona dedicată artei (etajul 3), să vezi Maracana, să admiri demonstraţiile de capoeira şi să iei lecţii de samba pe Copacabana, într-o atmosferă 100% braziliană. Maestru de ceremonii la Rio va fi Wilmark.

Poţi juca de asemeni în fiecare zi, până la sfârşitul lunii august, fusball, darts, bowling, biliard şi paintball, poţi cânta melodii latino la karaoke, poţi să te laşi antrenat în concursurile sponsorizate de magazinele din City Mall şi să profiţi de promoţiile de vară de până la 70%.

Din 20 iulie, poţi ajunge la Rio oricând vrei tu pentru că e la 5 minute de Piaţa Unirii, lângă staţia de metrou Eroii Revoluţiei. La City Mall.

Bucuresti, 20.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *