free download 78 travel guides written by experts

Vizita medicală le-a dat bătăi de cap jucătorilor de la Atletico Textila

Ieri seară, întreaga echipă Atletico Textila a sărbătorit însănătoșirea lui Costeluș. În barul Pușei, băieții au făcut numărătoarea inversă, iar petrecerea adevărată a început în momentul în care Costeluș a renunțat la gulerul medical.

Episodul Atletico Textila a fost urmărit de peste 1.3 milioane de telespectatori la nivel național, în intervalul de difuzare 20:55 – 22:00. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, serialul a fost lider de audiență, cu 10 puncte de rating și 24.5% cotă de piață, în timp ce postul situat pe locul doi a înregistrat 7.1 puncte de rating și 17.3% cotă de piață.

După o noapte de pomină, în care echipa Atletico Textila a pasat multe halbe de bere, vizita medicală de dimineață le-a dat mari bătăi de cap jucătorilor. Au ajuns la cabinetul medical obosiți și, bineînțeles, cu ochelarii de soare la ochi. Marea surpriză a venit în momentul în care medicul a anunțat că întreaga echipă e aptă de joc, cu excepția lui Leonard, singurul care nu participase la petrecerea de seara trecută. Reacția lui a fost evidentă, de nemulțumire: Cum să mă pici, eu sunt cel mai viu dintre ăștia de aici!.

În același timp, la fabrica de textile aveau loc niște schimbări. Raluca a primit o vizită importantă de la un potențial investitor și va face tot posibilul pentru a reuși să respecte atât contractele deja existente, cât și pe cel nou, în ciuda răzvrătirii tuturor angajatelor din fabrică.

Episodul de ieri seară s-a încheiat cu pacea dintre jucătorii vechi de la Atletico Textila și Leonard, pe care îl acceptă, cu greu, în echipa lor.

Joia viitoare, de la 21:30, vom afla care sunt noile aventuri ale echipei Atletico Textila!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *