free download 78 travel guides written by experts

Vizita la dentist te scapa de pastilele impotriva migrenei

Încleștarea involuntara a dinților, care cauzează sau agravează migrenele, poate fi tratată cu aparatul revoluționar NTI-tss și în România, potrivit specialiștilor Glamour Dent

Contractarea mușchilor masticatori în timpul somnului, care duce la cefalee cronică, migrene și dureri în zona tâmpelor, poate fi redusă cu până la 60% cu ajutorul aparatului NTI-tss, potrivit medicilor specialiști din cadrul clinicii Glamour Dent.

Bruxismul nocturn (incleștarea involuntară a dinților în timpul somnului) afectează un număr tot mai mare de oameni, în special copii, iar atunci când se manifestă cu o forță mare duce la apariția migrenelor și a altor probleme de sănătate.

NTI-tss este un aparat mic, aproape invizibil, ce se aplică în gură pe timpul nopții și duce la inocluzia dinților, ceea ce impiedică incleștarea maxilarelor, eliminând factorul ce provoacă o contracție puternică și îndelungată a mușchilor.

“Nu este o gutieră obișnuită, nu acoperă toți dinții, ci numai doi dintre dinții de pe maxilarul superior. Cu o gutieră clasică muschii se contractă și dinții se încleștează în continuare, singurul beneficiu fiind acela că dinții nu se tocesc. Aparatul NTI-tss este proiectat pentru a elimina încleștarea, ducând la dispariția tensiunii asupra mușchilor feței și, în timp, chiar la dispariția acestui obicei nocturn, “ declară Dr. Anca Pătru, General Manager Glamour Dent.

NTI- tss este realizat de către medicul stomatolog în cabinet, cu ajutorul laboratorului de tehnică dentară. Vizita pacientului la medic durează circa 30 de minute.

Pe langă efectele favorabile asupra frecvenței și intensității crizelor migrenoase, aparatul poate fi folosit și după un tratament endodontic (presiunea exercitată asupra dintelui obturat recent fiind practic inexistentă), în prevenirea fracturării lucrărilor provizorii și a traumelor asupra implanturilor dentare.

Despre Glamour Dent:

Cabinetul româno-israelian GLAMOUR DENT, situat în centrul Bucureștiului a fost fondat de Dr. Anca Pătru și de binecunoscutul medic de origine israeliană Dr. Itzhak Eidelman. Glamour Dent își propune să combine experiența stomatologiei internaționale și tehnologia de ultimă generație pentru oferirea de servicii dentare de înaltă calitate. Printre tehnologiile de ultimă generație disponibile în cadrul Glamour Dent se numără fațetele dentare Lumineers, Aparatul NTI-tss – inovație împotriva migrenelor, aparatul Roentgen aparatul Roentgen digital cu doză de radiație redusă cu până la 90%, aparatului ortodontic lingual Incognito etc.

Bucuresti, 31.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *