Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Vizita comisarului Oettinger în România

Comisarul european Günther Oettinger, responsabil pentru buget și resurse umane, va veni într-o vizită oficială la București în data de 26 octombrie.

În cursul vizitei sale, înaltul oficial european se va întâlni cu dl Klaus IOHANNIS, președintele României, dl Mihai TUDOSE, prim-ministrul României, dl Ionuț MIȘA, ministrul finanțelor publice, dl Victor NEGRESCU, ministrul delegat pentru afaceri europene, dl Marius NICA, ministrul fondurilor europene, precum și cu comisiile de specialitate ale Parlamentului României.

Gunther Oettinger

De asemenea, dl Oettinger va susține un discurs în cadrul conferinței “10 ani de la aderarea României la UE: de la coeziune la convergență”, organizată de Reprezentanța Comisei Europene în România cu sprijinul Băncii Naționale a României și va participa la un dialog cu cetățenii, la Academia de Studii Economice.

Vizita comisarului Günther Oettinger are ca scop dezbaterea cu autoritățile naționale a viitorului finanțelor UE, în contextul noului cadru financiar multianual, ce va fi prezentat în mai 2018.

Anexă: Programul vizitei*

* Evenimentele cu acces deschis presei sunt marcate în agendă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *