Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Vizita autorului Luis Miguel Rocha in Romania – in premiera PAPA TREBUIE SA MOARA

Tritonic Grup Editorial anunţă vizita autorului portughez Luis Miguel Rocha în perioada 10-14 noiembrie 2009, cu ocazia  lansării celei de-al doilea volum din seria Vatican, Papa trebuie sa moara.

Primul volum, Ultimul Papa a fost lansat în primăvara acestui an, tot în prezenţa autorului şi s-a bucurat de un real succes, menţinându-se în topul vânzărilor Tritonic până în prezent.

Cu ocazia vizitei sale în România autorul va susţine un tur de promovare: lansări de carte, sesiuni de autografe şi interviuri, în Bucureşti şi în câteva oraşe din ţară: Piteşti, Baia Mare, Satu Mare şi Cluj Napoca.

Prima prezentare de carte va avea loc la Piteşti, la Biblioteca Judeţeană “Petre Dulfu”, marţi, orele 12:00, fiind precedată de o discuţie cu bloggerii şi presa din Piteşti la “Librăria Mea”, orele 11:00.

A doua prezentare va avea loc la “Muzeul Municipiului” – Palatul Şuţu, din Bucureşti, în aceeaşi zi, marţi, 10 noiembrie, orele 16:30. Invitaţi la eveniment alături de autor vor fi George Arion, autor al volumelor “Detectiv fără voie” şi “Atac în bibliotecă”, Răzvan Dolea, co-autor „Blestemul Manuscrisului” şi Bogdan Hrib, editor Tritonic, autor al volumului „Filiera grecească” şi co-autorul volumelor Somalia, Mon Amour (prezentat în premieră în cadrul acestui eveniment) şi „Blestemul Manuscrisului”.

Pe data de 11 şi 12 noiembrie autorul va participa alături de alţi autori Tritonic (Oana Stoica Mujea şi Bogdan Hrib) la o serie de evenimente în Baia Mare, Satu Mare şi Cluj Napoca, urmând ca pe data de 14 noiembrie să fie disponibil pentru interviuri sau alte întrevederi cu presa şi toţi cei interesaţi să îl cunoască, în Bucureşti.

Luis Miguel Rocha s-a născut în Portugalia, la Porto în 1976. Studiind stiinţe umane, a lucrat mai apoi în departamentul de producţie pentru televiziunea TVI. A petrecut mai apoi câţiva ani la Londra supervizând scenarii pentru diverse case de producţie britanice. În acest moment, scriitorul se dedică exclusiv scrisului şi îşi împarte timpul între Porto şi Londra. Cărţile sale au fost traduse în 55 ţări şi 25 de limbi. Este vorba de “seria Vatican” care cuprinde trei volume “O Ultimo Papa” – versiunea originală a romanului “Ultimul papă”, publicat la Tritonic în primăvara acestui an, “Bala Santa” – „Papa trebuie să moară” şi un al treilea volum la care autorul lucrează în prezent.
 

Bucuresti, 09.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *