metalshow

Vivre.ro sărbătorește Crăciunul și în iulie

Deoarece Crăciunul și atmosfera sa specifică sunt dragi românilor, Vivre a lansat campania “Christmas în July”, pornită din dorința de a aduce în atenția clienților momentele pe care aceștia le petrec împreună cu cei apropiați.

În perioada 12 – 15 iulie vizitatorii site-ului pot achiziționa diverse produse specifice sărbătorilor de iarnă, de la globuri, textile pentru casă, decorațiuni, ghirlande de exterior, până la ustensile de bucătărie.

Clienții Vivre din România, precum şi cei din restul Europei Centrale şi de Est, sunt obișnuiți cu diversitatea colecțiilor inspiraționale și ofertelor constante puse la dispoziție pe site. De data aceasta, Vivre surprinde cu o selecție specială de produse festive și propune în toiul verii o sesiune de cumpărături în spiritul sărbătorilor de iarnă.

Vivre.ro sarbatoreste Craciunul si in iulie

“Ne dorim ca utilizatorii Vivre.ro să serbeze anul acesta Crăciunul de două ori. Pentru că punctul forte al Vivre este puternica diversitate a celor peste 70.000 de piese de mobilier și decorațiuni, acesta ne permite să creăm concepte curajoase și să aducem zilnic în atenția clienților produse care îi reprezintă și care îi fac să iubească și mai mult locul numit «acasă»” a declarat Iulian Vegheș, VP of Marketing Vivre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *