Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Vivre.ro lansează Vivre Black Friday cu reduceri de până la 80%

În urma succesului avut cu ocazia campaniei de Black Friday, principalul retailer online de home & deco din România revine cu reduceri de până la 80% la mii de produse în perioada 21-25 noiembrie 2019, pentru a veni în întâmpinarea celor care nu au reușit încă să își achiziționeze produsele dorite.

Produsele cu preț redus vor fi disponibile din categoriile Mobilier, Dormitor, Covoare, Lifestyle, Bucătărie și Dining.

Vivre Black Friday va pune la dispoziția clienților produse precum: canapele extensibile și colțare de la 1799 lei, paturi de la 799 lei, lenjerii de pat de la 99 lei, covoare de la 189 lei și lustre de la 59 lei.

Mobilier Vivre

“Pentru sezonul de vârf am negociat condiții speciale cu furnizori din țări precum Spania, Anglia, Portugalia, Germania, și am îmbunătățit fluxul pentru produsele care au avut cele mai bune rezultate”, a declarat Andrei Stănescu, Chief Commercial Officer Vivre.

Campania va începe joi seară, 21 noiembrie, se va încheia luni, 25 noiembrie, ora 12:00, și va fi disponibilă simultan în toate cele 9 țări în care Vivre este prezent: România, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croația, Polonia și Grecia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *