free download 78 travel guides written by experts

Vivotek – solutii complete pentru supraveghere video IP

Vivotek, partener ELTEK Distribution, a crescut cu rapiditate pe piaţa sistemelor de supraveghere video IP, numărându-se în prezent printre cei mai importanţi producători din domeniu. Vivotek oferă o gamă completă de produse, de la camere de rețea, servere video, receivere, NVR-uri, până la software de management.

Valoarea adăugată dar și oportunitățile oferite de supravegherea video IP au un trend ascendent datorită avantajelor majore pe care le oferă:
– Zonele supravegheate pot fi urmărite în timp real, de către mai mulţi utilizatori simultan, indiferent de locaţia acestora
– Formatul digital oferă o rezoluţie mai mare faţă de cel analog, atât HD cât şi full HD
– Camerele pot avea şi funcţii inteligente pentru detectarea, identificarea şi urmărirea obiectelor, reducând astfel numărul de alarme false
– Instalarea şi mentenanţa sistemelor video IP este mai eficientă şi mai puţin costisitoare faţă de sistemele analog
– Se pot conecta cu sistemele 3G, putând fi astfel urmărite şi de pe telefoanele mobile

Aici regăsiţi mai multe detalii despre soluțiile de supraveghere video IP oferite de Vivotek.

Despre VIVOTEK

Înființată în Taiwan, în anul 2000, Vivotek a crescut cu rapiditate pe piaţa sistemelor de securitate, mai exact pe cea a sistemelor de supraveghere video IP. Numărându-se în prezent printre cei mai importanţi producători din domeniu, Vivotek oferă o gamă completă de produse, de la camere de rețea, servere video, receivere, NVR-uri, până la software de management. De asemenea, compania acordă o mare importanță menținerii unei relații de încredere cu clienții, partenerii și angajații, precum și livrarea de produse de ultimă generație și soluții competente adaptate permanent la cerințele pieței.

Bucuresti, 23.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *