Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

VIVEO Romania – lansare site in limba romana

VIVEO, partener strategic al bancilor si al institutiilor financiare, anunta lansarea noii versiuni a site-ului sau, viveo.com, in romana. Versiunea in limba romana este disponibila mergand pe: //www.viveo.com/Front/ro/index.html.

Grupul dezvolta o oferta completa si modulara de produse si servicii, care raspund problematicilor functionale, tehnologice sau reglementare ale bancilor. Toata gama de servicii si solutii se concentreaza in cele sapte oferte de pe site, fiecare dintre ele avand datele de contact a filialei VIVEO responsabile.

VIVEO se pozitioneaza astazi drept singurul actor de anvergura europeana, care combina activitatile de consiliere cu cele de produca tor de software si care poate sa  acopere toate aspectele unui proiect bancar. Politica sa ambitioasa de R&D (20000 de zile/om pe an incepand din anii 2000) ii permite sa propuna cea mai adaptata oferta de produse bancare la noile nevoi din piata in ceea ce priveste tehnologia (Service Oriented Arhitecture) si functionalitatile de business.

Bucuresti, 16.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *