Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Vive Cosmos va putea fi achiziționat cu o reducere de €100 în perioada următoare

Pasionații de VR vor putea economisi 100 euro la achiziția Vive Cosmos de la distribuitorii oficiali locali, în perioada 16-22 ianuarie.

Mai mult, toți cei care achiziționează produsul vor primi cadou un abonament VIVEPORT Infinity gratuit pentru o perioadă de 6 luni. Platforma VIVEPORT Infinity oferă acces nelimitat la sute de aplicații, jocuri și clipuri VR de cea mai bună calitate.

Așadar, fie că utilizatorii își vor croi drumul spre victorie în Swords of Gargantua, fie că vor experimenta o poveste clasică de dragoste zombie, în Gloomy Eyes, sau vor supraviețui sperieturilor din Freddy’s VR: Help Wanted, Infinity are un conținut potrivit pentru fiecare dintre pasionații de VR.

VIVE Cosmos deschide noi lumi datorită set-up-ului simplu, graficii impresionante și designului unic de tip flip-up, ce permite folosirea dispozitivului întreaga zi.

HTC Vive Cosmos

VIVE Cosmos este unul dintre cele mai noi produse VR premium pentru PC, integrând ultimele tehnologii existente. Ușurința în utilizare, confortul și performanța sunt în prim-planul acestui headset VR versatil, de care utilizatorii se vor putea bucura ani de zile de acum înainte.

Promoția VIVE Cosmos se desfășoară în perioada 16 ianuarie–22 ianuarie și va fi disponibilă atât pe site-ul www.vive.com, cât și pentru produsele achiziționate de la retailerii locali – PC Garage, Emag, Altex și F64.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *