free download 78 travel guides written by experts

Viteze de transfer foarte mari cu ajutorul eSATA

Nou Hard Disc Portabil Verbatim eSATA/USB 2.0 Combo de 500GB

Un singur dispozitiv, două interfețe integrate: prin noul Hard Disc Portabil Combo, Verbatim combină avantajele unei conexiuni de mare viteză Power eSATA cu flexibilitatea portului USB. Hard Discul Portabil are o carcasă din aluminiu mat cântărind doar 205 grame, asigurând viteze de transfer foarte mari de până la 3Gbit/sec.

·Transfer de date rapid de până la 3Gbit/sec cu ajutorul eSATA
· Alimentarea prin cablul de eSATA elimină sursele suplimentare de curent
· Carcasă din aluminiu cu textură mată
· Include Nero BackItUp 4 Essentials
· Compatibil cu Windows 2000 / XP / Vista / Windows 7, Mac OS X 10.1 sau mai nou,  Linux

Noul hard disc portabil de la Verbatim aigură viteze mari de transfer chiar de la început. Cu ajutorul conectorilor USB 2.0 și eSATA cu alimentare acesta este extrem de versatil. Datele pot fi transferate prin portul eSATA cu alimentare la o viteză maximă de 3Gbit/sec, dacă și celălalte dispozitive dispun de conectivitate eSATA. În termeni de viteză de transfer, portul eSATA cu alimentare este de șase ori mai rapid decât USB 2.0.

Noul Hard Disc Portabil de la Verbatim dispune de un cablu eSATA special ce asigură în același timp și energia necesară către dispozitiv eliminând nevoia unei surse adiționale de curent. Pentru porturile eSATA mai vechi ce nu dispun de funcția de alimentare există în pachet un cablu special în Y care preia energia necesară de la un port USB.

Cu ajutorul software-ului preinstalat Nero BackitUp4, utilizatorii se pot folosi de acest mic hard disc pentru a-și crea copii de siguranță pentru datele importante de pe PC sau laptop. Hard Discul Combo eSATA/USB este compatibil cu  Windows, Mac OS și Linux. Are 130x80x17mm, cântărește doar 205 grame și dispune de o garanție de 24 de luni.

Imaginile pot fi găsite la:
//newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/eSATA_USB_angled.jpg
//newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/eSATA_USB_back.jpg
//newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/eSATA_USB_package.jpg
//newsletter.komm-passion.de/newsletter/verbatim/eSATA_USB_upright.jpg

Bucuresti, 25.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *