free download 78 travel guides written by experts

Vitantis, Piedone si Heaven te casatoresc ”la minut” de Valentine’s Day

PRIMARUL CRISTIAN POPESCU PIEDONE ȘI HEAVEN PETREC VALENTINE’S DAY LA VITANTIS SHOPPING CENTER, ALĂTURI DE CUPLURILE CARE SE CĂSĂTORESC ”LA MINUT”

Vitantis Shopping Center propune vizitatorilor săi un Valentine’s Day spectaculos, cu muzică și dans, cu multe surprize și premii, cu dragoste

Vitantis Shopping Center promite “O primăvară îndrăgostită” tuturor celor care își sărbătoresc dragostea, de Valentine’s Day, în centrul comercial de pe calea Vitan Bârzești, nr. 7 A. Show-ul care va avea loc duminică, 14 februarie, între orele 15.00 și 19.00, va fi asigurat de nunțile ”la minut” oficiate de primarul Piedone și de concertul extraordinar al trupei Heaven.

Petrecerea va fi deschisă de școala de dans ”Happy Feet”, care va realiza un spectacol inedit, alături de publicul participant. Cele două perechi de dansatori vor dansa pe stiluri ca Sway și Salsa. Timp de 40 de minute, participanții la eveniment vor asculta, apoi, un recital live de pop-rock al trupei Vis-à-vis.

Una dintre surprizele pregătite de organizatori pentru cuplurile de îndrăgostiți care vor lua parte la ”Primăvara îndrăgostită ” de la Vitantis este un show cu defilare de modă, în cadrul căruia 10 rochii de mireasă vor fi prezentate pe podium.

Unul din cele mai interesante momente ale zilei de 14 februarie va fi reprezentat de ceremoniile de căsătorie a 5 cupluri, oficiate de primarul Piedone. Aceste cupluri vor fi alese dintre cele care au împărtășit povestea lor de dragoste telespectatorilor de la ” ‘Neața cu Răzvan și Dani”. Cuplul cu cea mai interesantă poveste de dragoste va primi, din partea organizatorilor, un weekend de miere la Hotelul Howard Johnson Grand Plaza, unde va avea parte de tratament VIP. Perechea de pe locul doi va primi o invitație pentru o cină romantică la același hotel. Nu vor lipsi, bineînțeles, premiile de consolare.

Tot la categoria « surprize » intră și premiul pentru cei care vor juca la ”Roata câștigurilor” în ziua evenimentului: o cină romantică la Hotelul Howard Johnson Grand Plaza, alături de vedetele Antenei 1, Raluca, de la « Super Bingo Metropolis » și Jorge, de la ”Cântă dacă poți”.

Evenimentul se va încheia cu un recital al trupei Heaven, care a pregătit pentru Valentine’s Day un spectacol cu totul special.

Cele două concursuri pregătite de organizatori vor fi jurizate de primarul Piedone, Jorge și Raluca de la Antena 1, precum și de un reprezentant al centrului comercial Vitantis.

MC-ul petrecerii va fi Emil Ciucur de la Radio ZU.

Toți vizitatorii care vor face cumpărături de 50 RON în Galeria Comerciala Vitantis sau de 150 RON din Carrefour Vitantis sau Praktiker își vor încerca soarta jucând la ”Roata Câștigurilor”, unde vor putea câștiga premii de 25 RON, 50 RON, 75 RON, 100 RON și 400 RON.

Evenimentul este organizat de Vitantis Shopping Center, în colaborare cu Antena 1, Radio ZU și Jurnalul Național.

Bucuresti, 12.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *