free download 78 travel guides written by experts

Vita de Vie pornesc primul eveniment Alternative Music Experience – Battle for Music

Alternative Music Experience dă startul celor mai tari concerte din România

King Size Production şi Bring The Noise dau startul celor mai incitante concerte, prin lansarea platformei Alternative Music Experience. Primul eveniment Battle for music reuneşte pe aceeaşi scenă trupa Viţa de Vie, Grupul de Rezistenţă şi trupa Subscribe, care îşi va lansa un nou EP şi va aduce un tribut formaţiei Rage Against the Machine. Evenimentul va avea loc pe 25 februarie 2010, în club Fabrica, începând cu ora 20.00.

Alternative Music Experience reprezintă un concept inovativ de concerte, adresat iubitorilor de muzică de calitate care doresc să aibă parte, de fiecare dată, de o atmosferă electrizantă. Fiecare eveniment va aborda o nouă tematică care va fi transpusă atât în stilul de muzică, cât şi în decor şi în locaţiile alese. Alternative Music Experience va aduce un suflu nou pentru evenimentele din România, reunind trupe în vogă la nivel naţional şi internaţional sub o umbrelă diferită de fiecare dată. Petrecerile tematice vor reconstrui atmosfera interbelică, cea decadentă sau avangardistă, suprinzându-i pe tinerii participanţi cu un show exploziv.

“Alternative Music Experience este un mix modern şi inovativ între muzică originală şi atmosferă inedită, concertele desfăşurându-se în locaţii binecunoscute transformate în concordanţă cu fiecare tematică. Alternative Music Experience înseamnă varietate, experimentare şi foarte multă distracţie. Toate trupele care vor performa la petrecerile Alternative Music Experience sunt recunoscute datorită stilului original impus şi, mai ales energiei extraordinare pe care o creează în cadrul concertelor live.”, afirmă Cătălin Davidescu,  King Size Production.

Battle for music este primul eveniment din cadrul Alternative Music Experience şi aduce în prim plan pasiunea pentru muzică, reflectată prin trupele şi stilurile de muzică alese, dar şi de experienţa asigurată de locaţia binecunoscută, club Fabrica, transformată special pentru a reda o ambianţă compatibilă cu tematica. Evenimentul Battle for music îi reuneşte pe aceeaşi scenă pe cei de la Viţa de Vie, Subscribe, Brugner, K-Gula, Undoo, Dox, Naighba şi Stoe Toxxic.

Seara Battle for Music va începe la ora 20:00, în club Fabrica, cu lansarea unui nou EP de către Subscribe urmată de Tribute Rage Against The Machine susţinut de aceeaşi trupă. Petrecerea continuă cu Grupul de rezistenţă, moment realizat de Brugner, K-Gula, Undoo, Dox, Naighba, Stoe Toxxic şi se încheie cu un concert extraordinar susţinut de trupa Viţa de Vie.

Preţul biletelor este de 20 de Ron şi pot fi achiziţionate la intrarea în club Fabrica. Sunt disponibile doar 500 de bilete.

Evenimentul este organizat de către King Size Production şi Bring The Noise.

Bucuresti, 22.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *