Shadow

Visurile sunt mai importante acum decât oricând la Disneyland® Paris

Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel se deschide pentru oaspeți pe 21.06.21

Rezervările se deschid pe 18.05.21

Marne-la-Vallée – A venit momentul ca visele pline de magie să devină realitate, odată cu anunțul Disneyland® Paris privind redeschiderea resortului în data de 17.06.21, începând cu Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park, Disney’s Newport Bay Club Hotel și Disney Village. Atracțiile reprezentative, personajele Disney mult iubite, experiențele preferate de fani și gustările delicioase se reîntorc aducând chiar mai multă magie datorită noilor locuri pentru selfie (Selfie Spots) și apariții surpriză, o nouă atracție Cars ROAD TRIP și, în curând deschiderea mult așteptată a Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Condițiile actuale de rezervare permit flexibilitate la alegerea pachetelor și biletelor datate.

Oaspeții se pot bucura din nou de atracțiile preferate în ambele parcuri, de la senzaționalul Star WarsTM: Hyperspace Mountain și The Twilight Zone Tower of Terror la cursele dedicate familiilor Peter Pan’s Flight și Ratatouille: The Adventure. Mulțumită eforturilor incredibile ale Îngrijitorilor Magici din perioada de închidere temporară, oaspeții se vor întoarce la un resort mai frumos ca oricând* cu cele 400 de hectare de spații verzi și 7.400 metri pătrați de straturi de flori perfect întreținute.

“Cu toții am visat la acest moment”, a declarat Natacha Rafalski, Președintele Disneyland Paris. “Momentul în care ne vom regăsi și ne vom putea bucura de momente de neuitat cu familia și prietenii noștri. Când Disneyland Paris se va redeschide, oaspeții noștri se vor bucura de experiențele extraordinare pentru care suntem cunoscuți, de la atracții emblematice și momente încântătoare alături de personajele noastre la interacțiuni unice cu membrii echipei noastre și chiar câteva surprize.”

În parcuri veți avea parte de o multitudine de Selfie Spots și apariții surpriză, cu personaje de la Disney, Pixar, MARVEL și Star WarsTM! Personajele preferate vor apărea în ipostaze noi și uneori în cele mai neașteptate locuri, încurajându-i astfel pe oaspeți să fie mereu atenți la surprizele magice oferite una după alta. O nouă experiență galactică alături de Legende Star Wars va fi adăugată, iar The Cheshire Cat Express Train care îi prezintă pe prietenii din Alice în Țara Minunilor, Mickey, Minnie & the Gang, precum și experiențele eroice cu Supereroii MARVEL și momentele fermecate din Kingdom of Arendelle se vor întoarce.

Disneyland Paris

Ca parte a transformării continue a Parcului Walt Disney Studios, noua atracție Cars ROAD TRIP le va ura oaspeților bun venit pentru prima dată la redeschidere. Transportați într-o călătorie cu mașina pe Route 66, într-o versiune inspirată din animația Mașini, oaspeții vor descoperi minunile naturale locale precum The World’s Largest Lugnut și Canionul Cars-tastrophe, întâlnindu-se în același timp cu personaje iubite precum Fulger McQueen și Bucșă – Parcul Walt Disney Studios devenind astfel LOCUL în care visele cu Mașini și animații Pixar prind viață.

Odată cu mult-așteptata deschidere a Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel pe 21.06.21, Disneyland Paris își va demonstra din nou angajamentul de a investi în continuare în experiența oaspeților, precum și strategia sa de succes de a integra mai multe povești Disney în hotelurile sale. Acest hotel ambițios va face ca visele MARVEL să pară mai grandioase ca oricând, oferindu-le oaspeților o imersiune în cultura orașului New York și energia sa vibrantă pentru a celebra Supereroii MARVEL și poveștile lor. Acest hotel de patru stele – conceput în stilul unei galerii de artă newyorkeze – va aduce un omagiu locului care reprezintă casa atâtor Supereroi MARVEL și a artiștilor lor, oferind în același timp confort premium și servicii personalizate.

Un sejur într-un hotel Disney garantează vacanța supremă inspirată de Disney, înconjurând oaspeții cu magia Disney de la început până la sfârșit și oferindu-le o experiență unică și inegalabilă, dar și beneficii suplimentare pentru ca șederea să fie chiar mai magică. Ca toate hotelurile Disnelyland Paris, Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel este mai mult decât un loc de dormit, ci mai degrabă o extensie a experienței din resort, captivând oaspeții într-un mediu tematic cu povești convingătoare, așa cum nu mai există în afara parcurilor. Rezervați acum un sejur epic la acest hotel și veți beneficia de o ofertă exclusivă de lansare (detalii mai jos).

De asemenea, oaspeții pot beneficia de mai multă magie cu un sejur la celelalte hoteluri Disney, care își vor redeschide porțile într-un proces etapizat: Disney’s Newport Bay Club în data de 17.06.21, Hotelul Disney Cheyenne pe 01.07.21 și Disney’s Davy Crockett Ranch pe 13.07.21– în funcție de cum va evolua în continuare situația. Datele de redeschidere a Hotelului Disney Sequoia Lodge și Hotelului Disney Santa Fe vor fi anunțate ulterior. Disneyland Hotel rămâne închis pentru reamenajare până la noi informații.

„Oaspeții noștri vor descoperi și vor fi uimiți de noul Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, singurul hotel din lume dedicat artei MARVEL, care oferă o experiență premium, incredibil de captivantă și unică. Așteptăm cu nerăbdare să celebrăm aceste etape importante împreună cu echipa noastră și cu oaspeții noștri peste câteva săptămâni”, a declarat Natacha Rafalski.

Disneyland Paris își va primi din nou oaspeții pentru o doză de magie, oferind un număr limitat de bilete disponibile în fiecare zi, utilizând un sistem de rezervare online. Pentru a avea acces, oaspeții – inclusiv posesorii de Annual Pass – trebuie să se înregistreze în sistem și să obțină o rezervare pentru a intra în parc înaintea sosirii lor. Oaspeții care au deja un bilet datat nu trebuie să se înregistreze și să rezerve o dată. De asemenea, oaspeții care au optat pentru pachete care includ intrarea în parc vor beneficia de acces pe durata sejurului lor și nu trebuie să utilizeze sistemul. Tichetele datate vor oferi flexibilitate putând fi anulate cu până la 3 zile înainte de data vizitei. Vizitați https://www.disneylandparis.com/en-int/?country=ro pentru cele mai noi informații despre biletele puse la vânzare.

Pentru a le oferi oaspeților asigurări, condițiile actuale de rezervare permit flexibilitate la alegerea pachetelor și includ anulări și modificări fără taxe suplimentare pentru sejururile la Hotelurile Disney oricând cu până la 7 zile înaintea datei de sosire (excluzând asigurarea și/sau comisioanele de deplasare), precum și posibilitatea de a plăti în rate fără comision. Detalii specifice sunt disponibile la https://www.disneylandparis.com/en-int/?country=ro.

Pentru că sănătatea și bunăstarea oaspeților și a membrilor echipei noastre rămân o prioritate, redeschiderea Disneyland Paris va adopta o abordare precaută în ceea ce privește siguranța, după ce anul trecut au fost implementate cu succes o serie de măsuri optimizate de sănătate și securitate. Măsurile pe care le implementăm reflectă în continuare îndrumările autorităților și sunt o dovadă a abilității noastre de a îmbunătăți experiența Oaspeților, oferind în același timp un mediu sigur pentru toți. Întrucât autoritățile recomandă purtarea măștii în stațiile publice, Disneyland Paris roagă toți oaspeții cu vârsta de peste 6 ani să se conformeze. Redeschiderea va implementa și măsuri de participare limitată, obligativitatea achiziționării biletelor și rezervării în avans pentru a asigura distanțarea socială, conform îndrumărilor autorităților. Drept urmare, anumite experiențe, spectacole sau evenimente nu vor fi disponibile sau pot suferi modificări, în funcție de evoluția îndrumărilor oferite de autorități. Vizitați www.disneylandparis.com pentru informații suplimentare despre condiții de rezervare și experiențele disponibile.

Ofertă exclusivă de lansare a Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel¹

Pentru a sărbători marea deschidere a Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, punem la dispoziție o ofertă exclusivă cu ocazia lansării pentru rezervări la Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel realizate înainte de 29 iulie 2021 cu data de sosire până la 30 martie 2022. Oaspeții vor lua acasă o copie a lucrării exclusive a artistului Matt Ferguson inspirată de MARVEL și li se va oferi o băutură non-alcoolică din partea casei la alegere în unul dintre barurile hotelului.

¹ Această ofertă exclusivă la lansare este valabilă pentru rezervări noi efectuate până la 29 iulie 2021 cu sosire până la data de 30 martie 2022.

Această oferă este valabilă pentru toate tipurile de camere ale Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel (rețineți că rezervarea apartamentelor prezidențiale este disponibilă doar prin apel la centrul nostru central de rezervare). Valabil pentru rezervarea pachetului care include Hotel + Bilete în parc cu următoarea structură: 1 noapte/2 zile, 2 nopți/3 zile, 4 nopți/5 zile, 5 nopți/6 zile, 6 nopți/7 zile, 7 nopți/8 zile, 8 nopți/9 zile, 9 nopți/10 zile, 10 nopți/11 zile, 11 nopți/12 zile, 12 nopți/13 zile, 13 nopți/14 zile, 14 nopți/15 zile. De asemenea, este valabilă pentru rezervări doar pentru camere la Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel care pot fi rezervate prin telefon la experții noștri de călătorie. Pentru rezervări doar de camere, această ofertă se poate combina cu ofertele existente.

* Sleeping Beauty Castle este în prezent în proces de reamenajare, însă oaspeții pot intra în castel pentru a accesa Fantasyland sau alte magazine din interior.

Anumite experiențe, spectacole și evenimente nu vor fi disponibile sau pot suferi modificări în funcție de evoluția măsurilor și recomandărilor sanitare ale autorităților publice. Oaspeții pot vizita disneylandparis.com pentru a afla cele mai noi informații. Toate evenimentele, spectacolele, atracțiile și animațiile menționate pot de asemenea suferi modificări sau întârzieri, pot fi anulate sau închise fără notificare prealabilă și pot depinde de condițiile meteo.

Disney’s Hotel New York – The Art Of Marvel, primul hotel din lume dedicat artei Marvel, se deschide pe 21.06.2021

Rezervările se deschid pe 18.05.21 cu o ofertă exclusivă de lansare¹

La o distanță scurtă de mers (sau cu transportul gratuit) de Parcuri, Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel va omagia locul care reprezintă casa multor Supereroi MARVEL și a artiștilor care i-au creat. Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel va oferi confort premium și servicii personalizate, celebrând în același timp cultura și energia vibrantă a orașului New York, în stilul unei galerii de artă newyorkeze.

Cu peste 350 de lucrări de artă expuse care variază de la benzi desenate și filme create de peste 110 artiști din Europa și nu numai – inclusiv aproape 50 de lucrări exclusive – aceasta va fi una dintre cele mai mari colecții din lume de artă MARVEL disponibile publicului. Acest hotel unic va invita oaspeții să pătrundă în Universul MARVEL de îndată ce au intrat în lobby, unde vor fi întâmpinați de panouri uriașe și iluminate din benzi desenate, trei costume Iron Man de dimensiuni reale și chiar faimoasele scuturi ale lui Captain America.

Cu 471 camere Superior, 65 de camere Empire State Club și 25 de apartamente dedicate Spider-Man, Avengers sau Supereroilor MARVEL – hotelul va oferi servicii și cazare de patru stele care copiază stilul Manhattan până la mâncare și băuturi. Conceptele unice de restaurant și bar vor celebra arta MARVEL cu oferte din meniu începând din 18.05.21, împreună cu o ofertă exclusivă de lansare pe www.disneylandparis.com, prin call-center Disneyland Paris și canalele partenerilor oficiali de turism.

Disneyland Paris continuă să investească în experiența Oaspeților săi și să integreze povești Disney în hotelurile sale pentru a crea o atmosferă de poveste mai captivantă și sejururi de neuitat la resort.

După integrarea poveștilor Cars în Disney’s Hotel Santa Fe complet reamenajat și cu o abordare similară pentru a adăuga pe Woody și Jessy din Toy Story în noile camere și spații publice ale Disney’s Hotel Cheyenne, această transformare continuă cu deschiderea mult așteptată a Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, primul hotel din lume dedicat artei MARVEL. inspirate de numeroase specialități newyorkeze și o gamă completă de meniuri și băuturi inspirate de MARVEL.

De la lobby la camere și restaurante până la Selfie Spot cu Spider-Man, există ceva pentru fiecare oaspete care își dorește confort și servicii premium, de la fanii dedicați MARVEL la cei care își descoperă supereroul interior pentru prima dată. Pachetele vor fi disponibile

Experiența oaspeților va ajunge la următorul nivel printr-o abordare holistică a poveștilor și experiențelor exclusive. Oaspeții hotelului se pot bucura de un Selfie Spot cu Spider-Man în Super Hero Station, unde vor găsi și sesiuni foto MARVEL exclusive care ilustrează decoruri din filmele MARVEL preferate pentru ca oaspeții să se bucure de fotografii pline de acțiune. Cei mici pot învăța să fie artiști de benzi desenate MARVEL într-un spațiu creativ numit Marvel Design Studio, în vreme ce pasionații de sporturi se pot bucura de un centru de fitness, o piscină exterioară și interioară Metro Pool, și de Hero Training Zone, un teren în aer liber cu o suprafață de 420 m2 cu zone dedicate pentru o varietate de activități sportive pe placul oaspeților de toate vârstele.

La deschiderea Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, se va implementa o abordare precaută în ceea ce privește măsurile de sănătate și siguranță. Oaspeții sunt rugați să acceseze www.disneylandparis.com.

Mai mult decât un hotel: o capodoperă

Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel va avea una dintre cele mai mari colecții de artă MARVEL din lume, cu peste 350 de obiecte expuse, inclusiv 50 de lucrări exclusive și care nu au mai fost văzute până acum.

Peste 110 artiști din MARVEL Comics, MARVEL Studios și alte centre de creație au compilat o colecție incredibilă de artă contemporană care ilustrează vastul Univers MARVEL, colecție ce include coperte ale cărților de benzi desenate, postere, ilustrații din filme, storyboard-uri, schițe originale și multe altele.

Din Franța, Italia, Spania și Marea Britanie până în Argentina, Japonia, Canada și Statele Unite, o diversitate nemaiîntâlnită de stiluri artistice vor fi prezentate, precum benzi desenate clasice în alb și negru, artă stradală, artă pop, hiperrealism și tehnici precum arta metalului gravat și colaje.

Câțiva dintre artiștii europeni talentați care au realizat unele dintre aceste lucrări de artă exclusive sunt: Artistul MARVEL francez Olivier Coipel, recunoscut pentru contribuția sa din The Avengers, Thor și Spider-Man, a creat o reprezentare impresionantă a lui Thor: Zeul Tunetului în stilul specific benzilor desenate, utilizând culori vibrante și suprapuse de roșu și albastru pentru a evidenția dualitatea dintre latura mitologică și cea umană a supereroului și utilizând perspectiva forțată pentru a sublinia acțiunea. Artistul MARVEL francez Stéphanie Hans, care a contribuit la crearea MARVEL Comics inclusiv la Asgardians of the Galaxy, Black Bolt și multe altele, a creat un portret realist impresionant al unei Captain Marvel determinată și puternică, ilustrată în zbor și înconjurată de puterile ei fotonice. Artistul de benzi desenate din Marea Britanie Tula Lotay, a cărui contribuție la MARVEL Comics include povești ale personajelor puternice precum Black Widow, Gamora și Scarlet Witch, a creat un portret vibrant și puternic în stilul benzilor desenate al Black Widow, al cărei costum negru contrastează cu fundalul în culori stridente cu o notă expresionistă. Designerii și frații gemeni italieni Van Orton, au creat lucrări de artă pop incredibile și portrete de neon ale lui Hulk, Captain America, Black Panther și Captain Marvel utilizând culori deschise și vibrante. Artistul din Marea Britanie Liam Brazier, cunoscut pentru reinterpretările sale geometrice ale personajelor emblematice, a creat câteva lucrări pentru hotel inclusiv portrete contemporane eroice ale lui Captain America, Thor și Hulk utilizând culori saturate și deschise și linii care evidențiază dinamismul posturilor acestor Supereroi. Artistul spaniol Carlos Gomez a creat panouri uriașe iluminate în alb și negru în stilul benzilor desenate care vor întâmpina oaspeții la intrarea în lobby, ce ilustrează povestea incitantă și dinamică a personajelor Avengers care se întâlnesc în New York într-un mod inclusiv, pentru a putea fi înțelese de oricine chiar fără dialog.

Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel va include și un spațiu dedicat expozițiilor de artă contemporană, The Jack Kirby Legacy Gallery, care va expune lucrări de artă pe perioade limitate. Această zonă va oferi și o expoziție permanentă dedicată chiar lui Jack Kirby – Regele benzilor desenate – cu 21 de coperți de benzi desenate de această legendă. Lui îi datorăm crearea personajelor precum X-Men, Fantastic Four, Incredible Hulk, aventurilor lui Thor și ale Avengers. Oaspeții dornici să afle mai multe informații despre poveștile din spatele lucrărilor de artă expuse în lobby-ul hotelului și în Jack Kirby Legacy Gallery vor putea adresa întrebări către Art Guardians, membri selectați ai echipei instruiți special care au cunoștințe suplimentare.

Buticul hotelului a fost conceput ca un magazin de muzeu unde oaspeții pot achiziționa reproduceri frumoase ale anumitor lucrări MARVEL expuse în hotel. Acest butic, inspirat direct din bine cunoscutul perete al lui Tony Stark – Wall Of Armor, va include figurine de colecție, albume de artă, ediții exclusive ale Benzilor desenate MARVEL și numeroase obiecte care au legătură directă cu arhitectura și designul hotelului, inclusiv reproduceri sub formă de statuete ale armurilor lui Iron Man expuse în lobby.

Mai mult decât un hotel – o experiență unică…

La Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, oaspeții pot intra direct în acțiune în locații exclusive și unice.

SUPER HERO STATION

Oaspeții pot face selfie-uri în diferite posturi cu Spider-Man la Super Hero Station, un spațiu dedicat pentru a simți experiența acestui Selfie Spot. La MARVEL Photo Station, oaspeții pot face poze pline de acțiune intrând în una dintre numeroasele locații exclusive pentru fotografii care îi vor transpune în filme MARVEL precum Guardians of the Galaxy, Captain Marvel, Iron Man, Ant-Man, The Avengers, Thor, Spider-Man și Doctor Strange.

MARVEL DESIGN STUDIO

Marvel Design Studio, un spațiu dedicat familiilor cu copii, va fi locul ideal pentru orice erou să-și dezlănțuie geniul creativ și să învețe cum să devină un artist de benzi desenate MARVEL cu tutoriale pentru a desena numeroși Supereroi care îi inspiră. În acest spațiu interior luminos influențat de MARVEL Animators Bull Pen – unde artiștii desenează în creion, cerneală și colorează benzile desenate – oaspeții vor descoperi lucrări de artă MARVEL distractive și interesante, iar cei mici se pot bucura de numeroase activități digitale inspirate din MARVEL pe tablete dedicate, pot citi câteva dintre benzile desenate preferate și își pot crea aventurile proprii cu figurinele MARVEL la dispoziție.

HERO TRAINING ZONE

Hotelul va reimagina în totalitate experiențele sportive și de petrecere a timpului liber pentru întreaga familie, inspirate atât de New York, cât și din poveștile MARVEL. Integrând instalații de sport clasice precum piscina interioară și exterioară Metro Pool (cu piscină pentru copii) și un centru de fitness, aceasta include și o zonă unică numită Hero Training Zone. Acest teren în aer liber cu o suprafață de 420m2 echipat pentru a permite practicarea mai multor tipuri de sport și inspirat de aspectul și atmosfera orașului New York și de Supereroii MARVEL, va oferi zone dedicate pentru activități pentru copii și adulți precum baschet, fitness și yoga.

… Cu facilități și servicii de patru stele…

The Art of Marvel de patru stele au fost create și amenajate în stil contemporan pentru a reflecta gustul newyorkez sofisticat și superior al lui Tony Stark. Fiecare cameră va expune lucrări de artă MARVEL și va oferi cel mai mare confort, precum și servicii și facilități de ultimă oră, precum un televizor ultra HD mascat de o oglindă.

Oaspeții care optează pentru una dintre cele 65 de camere Empire State Club sau unul dintre cele 25 de apartamente se vor bucura de servicii premium suplimentare, precum un birou de recepție separat privat, serviciu de valet gratuit și accesul la Empire State Lounge, o zonă elegantă și privată de relaxare unde aceștia pot savura mic-dejunul și pot avea acces pe durata întregii zile la băuturi și gustări dulci și savuroase sau se pot bucura de experiențe speciale precum The Art of Tea Time.

Cele 25 de apartamente spațioase depășesc orice așteptări, în speciali pentru fani, întrucât sunt dedicate lui Spider-Man, The Avengers sau Supereroilor MARVEL cu lucrări de artă exclusive și detalii subtile integrate până în mobilă. Acestea le vor oferi oaspeților servicii premium și facilități mai exclusive precum căzi de spa și umbrele exclusiv tematice, halate și papuci în culorile Supereroilor MARVEL.

Echipele de creație au făcut eforturi extraordinare pentru a adăuga elemente de arhitectură și decor astfel încât să intensifice atmosfera unică a hotelului inspirat din stilul specific New York-ului. În Apartamentele Spider-Man, designul plafonului este inspirat de pânza cunoscută a lui Spider-Man. Acestea sunt decorate în nuanțe de roșu, iar linia orizontului orașului este conturată pe podea. Apartamentele Avengers îi celebrează pe Captain America, Iron Man și Thor. Fiecare Avenger este subiectul unei lucrări de artă expusă în apartamente, ce face referire la costumul sau povestea reprezentativă în locuri neașteptate, precum culorile costumului lui Captain America pe un scaun și tărâmul Asgard al lui Thor în forma unei tăblii de pat.

Apartamentele prezidențiale The Art of Marvel le vor oferi oaspeților o mostră din viața lui Tony Stark printr-un sejur într-un spațiu de cazare senzațional care oferă sofisticarea fără limite pe două etaje, cu mobilă elegantă, lucrări de artă MARVEL exclusive în fiecare cameră, spațiu suplimentar, facilități și beneficii pentru ca fiecare sejur să fie foarte relaxant.

… Un meniu specific newyorkez cu mâncăruri și băuturi cu o notă Marvel…

Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel va include o ofertă bogată de mâncăruri și băuturi inspirate de numeroasele specialități din New York și o gamă completă de mese și băuturi tematice specifice MARVEL, inclusiv cele special create pentru copii.

MANHATTAN RESTAURANT

Manhattan Restaurant va fi un restaurant contemporan cu o atmosferă lejeră care servește preparate italiene tradiționale modernizate cu ingrediente aduse din Italia. Designul restaurantului este exemplul ideal al fuziunii dintre Universul MARVEL și stilul New Yorkului cu un candelabru din cristal maiestuos ce amintește de linia orizontului din Manhattan și de tărâmul Asgard al lui Thor.

DOWNTOWN RESTAURANT

Downtown Restaurant va fi o călătorie culinară în cosmopolitul New York, ce oferă un bufet care include un amestec de specialități și preparate pregătite live în fața oaspeților de către bucătari renumiți, care fac referire la Chinatown, Little Italy și preparate clasice americane. Restaurantul va fi gândit ca un diner contemporan inspirat de stilul art deco care caracteriza orașul New York, celebrând arta și tradiția benzilor desenate cu 90 de piese unice de artă expuse.

SKYLINE BAR

Skyline Bar va oferi cocktailuri martini** elegante, inclusiv băuturi martini** reprezentative și băuturi rafinate, cu gustări și bunătăți americane. Acesta se va afla în centrul orașului și va avea o atmosferă ușor formală care are ca sursă de inspirație amenajările interioare ale lui Tony Stark și Sediul Avengers. Oaspeții se vor simți transportați către acoperișul unui bar de lux dintr-o clădire înaltă din centrul Manhattanului grație unui set de „ferestre panoramice” care arată imaginea faimoasei linii de orizont a New Yorkului care îți taie respirație, cu câteva elemente specifice MARVEL.

BLEECKER STREET LOUNGE

Bleecker Street Lounge va arăta ca un lounge elegant care aduce aminte de o mansardă din sudul Manhattanului cu pereți din cărămizi și beton. Acesta este un salut subtil către Doctor Strange și Sanctum Sanctorum de pe Bleecker Street din Greenwich Village. Relaxat și modern, în lounge se vor servi băuturi pentru adulți și copii inspirate de Doctor Strange, precum și gustări și bunătăți americane, beri locale**, vin organic** și chiar ciocolată caldă.

**Consumul în exces de alcool afectează sănătatea; băuturile cu alcool trebuie consumate moderat.

… Și optimizări digitale…

Pentru a reduce cozile și timpul de așteptare la check-in, oaspeții se pot înregistra în prealabil online cu șapte zile înainte de sosirea lor. Aceștia vor trebui să-și ridice Magic Pass-ul de la recepție înainte de a se îndrepta spre Parcuri. Și pentru că oaspeții vor fi de acum informați cu privire la numărul camerei prin SMS sau email, aceștia se pot bucura de Parcuri în timp ce camera lor este pregătită.

Pentru a ajuta la organizarea sejurului lor, Super Hero Station Mobile Booking le va permite oaspeților hotelului să rezerve un interval de timp cu șapte zile înaintea sosirii pentru a avea parte de un moment epic și exclusiv cu Spider-Man și un selfie memorabil.

Tehnologia digitală va fi utilizată și pentru a îmbunătăți experiențele în cameră cu facilități precum un centru TV ultramodern cu o nouă interfață complet regândită pentru a fi mai captivantă, mai informativă și mai distractivă. Oaspeții se vor putea bucura de o bibliotecă media digitală gratuită care va conține peste 5.000 de titluri din media din aproape 100 de țări și care vor fi disponibile în peste 60 de limbi.

Rezervați acum pentru a beneficia de o ofertă exclusivă(1) pentru un sejur cu adevărat epic!

Pentru a celebra marea deschidere a Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel, vă punem la dispoziție o ofertă exclusivă de lansare pentru rezervările pentru un sejur la Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel realizate înainte de 29 iulie 2021 cu data de sosire până la 30 martie 2022. oaspeții vor lua acasă o copie a lucrării exclusive inspirate de MARVEL a artistului Matt Ferguson și li se va oferi gratuit o băutură non-alcoolică la alegere în unul dintre barurile hotelului.

Disneyland Paris a colaborat cu artistul renumit pe plan mondial Matt Ferguson pentru a celebra deschiderea Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Pentru această ocazie specială, Matt a creat o lucrare exclusivă în ediție limitată inspirată din universul MARVEL special pentru cei care vor face primele rezervări. Lucrarea foarte elegantă de dimensiune 40 x 50 cm ilustrează Supereroii MARVEL adunați în fața emblematicei linii de orizont a New Yorkului, inclusiv Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel și renumitelor clădiri MARVEL precum Avengers Tower.

În afară de o copie per rezervare, fiecărui membru de familie i se va oferi un mocktail gratuit la alegere sau orice altă băutură non-alcoolică în unul dintre barurile hotelului. Oaspeții vor putea alege din toate tipurile de băuturi creative precum super mocktail inspirat de Hulk sau Ancient Tea cu miere inspirat din Doctor Strange.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *