metalshow

Echipa Visuri la cheie a oferit o locuinţă de poveste unei familii frumoase, în ultima ediţie din cel de-al treilea sezon

În copilărie desenăm case, în adolescenţă visăm la o casă, iar ca adulţi începem să muncim pentru a obţine o locuinţă de vis. Este un drum lung şi anevoios, dar atunci când apare autocarul Visuri la cheie, o familie urmează să primească cea mai mare bucurie: o viaţă nouă, într-o casă complet renovată.

Ultima provocare din cel de-al treilea sezon pentru echipa Visuri la cheie a fost locuinţa familiei Onea din localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov.

Ultima ediţie a celui de-al treilea sezon Visuri la cheie a înregistrat 12 puncte de rating și 28.1% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 6.4 puncte de rating și 15% share. 

Pe întreaga durată de difuzare, 20:29 – 22:31, la nivel național, peste 1.7 milioane de telespectatori au trăit emoția unui vis împlinit, iar în minutul de maximă audiență, de la 22:16, emisiunea Visuri la cheie a adus în faţa televizoarelor peste 2.1 milioane de români. 

O familie greu încercată de viaţă şi un vis împlinit

Familia Onea, formată din Viorel, Mariana şi fiica lor, Luiza, trăia fericită şi lupta pentru o viaţă mai bună şi o casă frumoasă. Totul s-a schimbat în anul 2008, când Mariana s-a îmbolnăvit. După foarte multe investigaţii, femeia a fost diagnosticată cu scleroză în plăci şi de atunci a început suferinţa. Familia a sistat lucrările pentru construcţia casei, deoarece trebuiau plătite tratamentele pentru boala Marianei, iar Luiza şi Viorel au preluat toate îndatoririle casei.

Echipa Visuri la cheie a fost impresionată de povestea familiei Onea şi a mers la ea pentru a-i împlini cel mai mare vis: acela de a avea o casă complet renovată şi utilată. Momentul în care s-au întâlnit a fost unul extrem de emoţionant, Luiza a sărit de bucurie şi atunci cei trei şi-au dat seama că dorinţele devin realitate. Au făcut inspecţia casei împreună şi au început proiectul pentru renovare, iar familia a avut la dispoziţie 15 minute pentru a se pregăti de vacanţă. Au plecat la munte, unde au avut parte de o primire neaşteptată, au vizitat locuri frumoase, s-au bucurat de momente incredibile, au luat lecţii de dans de la fosta concurentă Românii au talent, Cezara Blioju, iar Dragoş Bucur i-a făcut o surpriză Marianei, a invitat-o la teatru, unde și-a văzut familia dansând pe scenă, în timp ce trupa Holograf le cânta melodia preferată.

În tot acest timp, la Afumaţi, echipa Visuri la cheie împreună cu constructorii şi voluntarii au început renovarea casei. Toţi şi-au dorit ca prin noua locuinţă să redea dragostea dintre membrii familiei Onea. Faţadele au fost recondiţionate şi interpretate într-un stil de locuinţă colonială americană, semnătura exteriorului casei fiind o inimă stilizată şi retroluminată. Pentru a asigura confortul, echipa Visuri la cheie a creat pentru Mariana o rampă uşoară de la intrarea în curte până la uşa casei, fără nicio treaptă sau prag. De asemenea, a fost asamblată şi o balustradă, cu ajutorul căreia să se poată plimba singură în jurul casei. Această balustradă a ajutat şi la întregirea conceptului de casă americană.

Dormitorul părinţilor a fost integrat într-un concept floral stilizat şi corect în nuanţe care contribuie la un somn liniştit, împreună cu accente cromatice coerente.

Echipa Visuri la cheie a reuşit în numai două săptămâni să construiască un vis frumos pentru familia Onea şi o casă superbă, în care vor duce de acum înainte o viaţă liniştită. Mariana, Viorel şi Luiza au fost impresionaţi de transformare şi au fost bucuroşi că dorinţa lor a devenit realitate cu ajutorul oamenilor care s-au implicat pentru a le schimba destinul.

Cel de-al treilea sezon Visuri la cheie s-a încheiat şi 10 familii privesc acum către viitor cu optimism şi fericire, în locuinţe complet renovate şi utilate, realizate de Alina Vîlcu, Adela Pârvu, Omid Ghannadi, Dragoş Isăcescu şi Dragoş Bucur cu foarte mult drag şi dăruire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *