Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Visul adevăraţilor gameri extremi

ASUS EAX1900CROSSFIRE/2DH/512M Master Card

Plăci video X1900 compatibile CrossFire pentru o performanţă în jocuri care depăşeşte orice imaginaţie

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), lider al producătorilor de soluţii video high-end, a lansat cardul master CrossFire pentru plăcile video din seria X1900. Prin conectarea cardului master EAX1900CROSSFIRE la placa ta video din seria Radeon X1900, vă veţi putea bucura imediat de o creştere a vitezei în jocuri, iar întrega experienţă multimedia va fi dincolo de orice imaginaţie.

EAX1900CROSSFIRE/2DH/512M integrează cel mai puternic procesor graphic din lume, ATI Radeon X1900CF, şi 512MB de memorie video DDR3. EAX1900CROSSFIRE dispune de un conector VHDCI care în modul CrossFire permite conectarea la o placă din seria X1900 (Radeon X1900XTX sau Radeon X1900XT). Comparativ cu rezultatele obţinute cu o singură placă video, în modul CrossFire performanţa în jocuri aproape se dublează.

EAX1900CROSSFIRE/2DH/512M oferă cele mai avansate tehnologii cum ar fi Shader Model 3.0, High Dynamic Rendering (HDR) sau suportul pentru rezoluţii de 2560×1600.  

În afară de specificaţiile standard, placa video EAX1900CROSSFIRE oferă inovaţii disponibile exclusiv în soluţiile ASUS cât şi un pachet software format din cele mai recente jocuri şi aplicaţii.

ASUS GameReplay: Numai prin practica te poti apropia de perfectiune, iar acest lucru este adevarat si în jocurile pentru PC. Pentru cele mai populare jocuri în LAN party-uri, cum ar fi Counter Strike sau Unreal Tournaments, stategia este cheia spre victorie. GameReplay înregistreaza actiunea din jocuri în format MPEG4 astfel încât jucatori pot revedea mai târziu mutarile si tactica pentru a evita greselile în urmatorea competitie. Fisierele video care contin aceste înregistrari pot fi folosite pe post de screen saver sau pot fi postate pe web site-uri de tip blog.

GameLiveShow: Asemanator blogurilor prin intermediul carora oamenii îsi povesetesc tuturor celor interesati viata si gândurile, si jucatorii experti doresc sa îsi arate strategiile executate perfect sau reusitele de 5 stele. GameLiveShow este o alta inovatie de care beneficiaza placile video ASUS. Acesta tehnologie permite jucatorilor sa-si împartaseasca experientele prin intermediul Internetului. Ceilalti jucatori pot accesa Internetul pentru a verifica ce strategii au folosit expertii.

GameFace MessengerT: Reprezinta o interfata similara cu cele ale programelor de tip messenger si are ca scop simplificarea procesului de invitare a jucatorilor online la conferinte de tip "gameference". Este foarte simplu: te înregistrezi, te autentifici în sistem si distractia poate sa înceapa. GameFace Messenger este tot atât de simplu de utilizat precum programele gratuite de tip messenger.

Tehnologia Splendid Video Enhancing: Încorporata în driverele placilor video ASUS, tehnologia Splendid Video Enhancing detecteaza momentul în care este utilizata o aplicatie video si optimizeaza în mod automat calitatea imaginii video pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Tehnologia Splendid Video Enhancing duce performanta grafica de care sunt capabile computerele la un nou nivel, prin îmbunatatirea în timp real a celor mai importanti parametri de culoare: intensitate si adâncime. Splendid ofera 5 moduri ce pot fi utilizate în functie de aplicatia video rulata (Standard, Game, Theater, Scenery si Night)
 
EAX1900CROSSFIRE este acum disponibilă şi în România prin distribuitorii autorizaţi. Pentru mai multe informaţii despre acestă placă video dar şi despre alte soluţii ASUS vă rog să vizitaţi pagina web a companiei la www.asus.com.

Detalii tehnice

Model
EAX1900CROSSFIRE/2DH/512M

Graphics Engine
RADEON X1900CF

Memorie Video
512MB DDR3

Engine Clock
625MHz

Memory Clock
1.45GHz (725MHz DDR3)

Interfaţă memorie
256 biţi

Rezoluţie maximă
2048 X 1536

Bus Standard
16 lanes PCI Express

HDTV Output
Da

VGA Output
Da

DVI Output
Da
Dual

DVI Output
DA
Dual

VGA Output
Da
Adaptor/ Cablu

Adaptor DVI-la-VGA
CROSSFIRE CABLE  

Adaptor DVI la YPRPB  
ASUS GAMEPAD

Despre ASUS

ASUSTeK Computer Inc. (TSE:2357), este un lider în oferirea soluţiilor 3C. Portofoliul sau include sisteme notebook, plăci de bază, plăci video, unităţi optice, dispozitive informaţionale, sisteme desktop, servere, soluţii wireless, telefoane mobile şi reţelistică. Având ingineri foarte bine pregătiţi şi birouri amplasate în toate colţurile lumii, ASUSTeK oferă soluţii inovatoare către consumatori, medii de afaceri sau clienţi OEM/ODM. Compania este liderul incontestabil al producţiei de plăci de bază şi plăci video şi în primii 10 jucâtori de pe piaţa globă de sisteme notebook, unităţi optice, modemuri broadband şi o paletă largă de alte produse.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *