free download 78 travel guides written by experts

Visa şi Apple lanseaza serviciul de plati Apple Pay

Visa confirmă că va sprijini plățile realizate de consumatori cu iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch. Participarea instituțiilor financiare în SUA, și în cele din urmă si în alte piețe, va face posibilă adăugarea cardurilor Visa de debit şi de credit la serviciul de plăți Apple Pay, care va permite clienților să realizeze cumpărături într-un mod sigur şi usor la comercianţii acceptatori atât în magazine, cât şi în aplicaţii.

"Intrarea Apple pe această piață reprezintă un element esenţial în ecosistemul plăților mobile. Acesta este un moment semnificativ pentru plățile digitale, care demonstrează avântul serviciilor contactless şi de telefonie mobilă”, a declarat Steve Perry, Chief Digital Officer, Visa Europe.

"Visa Europe a condus dezvoltarea plăților NFC încă de când am lansat primele carduri și terminale contactless, în 2007. Astăzi există peste 1,5 milioane de terminale contactless Visa în magazinele din întreaga Europă – toate pregatite să accepte plăți cu telefonul mobil. Decizia Apple de a intra pe acestă piaţă reflectă amploarea oportunităţii existente în prezent în domeniul plăților digitale. Sprijinul său va susţine nivelul de conştientizare şi de utilizare a serviciilor contactless în întreaga lume – anticipăm un «efect de halou», de care vor beneficia toți jucătorii din ecosistemul de plăți mobile", a continuat Steve Perry.

"Lucrăm îndeaproape cu Apple și cu băncile noastre membre pentru a aduce acest nou serviciu pe piaţa din Europa", a încheiat reprezentantul Visa Europe.

Bucuresti, 10.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *