free download 78 travel guides written by experts

Visa Europe anunta castigatorul competitiei din weekend

“Câştigă cu Visa! O experienţă la Campionatul Mondial de Fotbal FIFA!”

· Marele câştigător al concursului din weekend primeşte o excursie la un meci din grupele Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010 din Africa de Sud, cu un bonus unic: turul exclusiv al stadionului înainte de meci

Visa Europe, partener Global al FIFA, anunţă că Liviu Marin este marele câştigător al competiţiei “Câştigă cu Visa! O experienţă la Campionatul Mondial de Fotbal FIFA!”, organizată, pe 13 şi 14 martie, în mall Plaza Romania.

Liviu Marin a câştigat “PACHETUL FIFA WC 2010” pentru două persoane şi va merge însoţit de un prieten la meciul Olanda vs. Japonia din grupele Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010. Visa Europe le oferă un bonus unic: turul exclusiv al stadionului inainte de meci; transport avion; cazare 3 nopţi, hotel 4 stele, şi câte un Visa Gift Card de persoană în cuantum de 150 USD.

Competiţia a fost deschisă pentru toţi posesorii de carduri Visa pasionaţi de fotbal. Doritorii au fost invitaţi să tragă la poartă, în serii de câte 5 persoane, iar cel mai puternic şuteur a fost răsplătit pe loc cu un premiu şi s-a calificat pentru marea finală: tragerea la sorţi care i-a adus unui câştigător de serie şansa de a  trăi în direct, în Africa de Sud, experienţa Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010.

Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, peste 300 de posesori de carduri Visa şi-au încercat şansele pentru a câştiga marele premiu. Totodată, toţi vizitatorii din weekend care au plătit cu cardul Visa la comercianţii din mall Plaza Romania au avut posibilitatea să se înscrie în  mini concursurile organizate de Visa Europe.

Până la sfârşitul lunii aprilie, toţi posesorii de carduri Visa care îşi folosesc cardul la cumpărături sunt înscrişi automat în promoţia “CU VISA AJUNGI LA CUPA MONDIALA FIFA 2010”. Toate detaliile promoţiei sunt disponibile pe site-ul local www.visa.ro

Bucuresti, 17.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *