free download 78 travel guides written by experts

VirtualSOFT a participat la lansarea portalului financiar

de comparatii credite www.independer.ro

VirtualSOFT a finalizat prima implementare, sub numele de www.independer.ro a sistemului de comparatii credite, destinat firmelor de intermediere financiara sau publisherilor specializati in informatii economice. Prima licenta a platformei de comparatii  apartine grupului olandez de intermediere financiara, www.finance-shop.ro . Lansarea a avut  loc la primul magazin deschis in sistem de franciza a acestora, in localitatea Focsani, in cadrul unui eveniment la care au participat reprezentanti ai sectorului financiar si ai mass media.

Independer este un proiect Finance Shop ce are la baza sistemul de comparatii credite implementat de catre VirtualSOFT.

Din punctul de vedere al proprietarului, sistemul prezinta urmatoarele avantaje:
·    Interfaţă de administrare concepută pentru productivitate şi uşurinţă în utilizare
·    Posibilitatea de a intruduce si/sau modifica furnizori, categorii, subcategorii, produse fara nevoia interventiei programatorilor.
·    Posibilitati de modificare instantanee a indicatorilor de creditare (dobanda, avans, comisioane), iar modificarile se propaga instantaneu in toate punctele de prezentare.
·    Suport multi-monedă – cursurile sunt actualizate zilnic conform informaţiilor furnizate de BNR (via infovalutar.ro – ROL, RON, USD, EUR)
·    Integrarea automata a indicatorilor de dobanda externa (Euribor, Libor, Bubor)
·    Structura arborescentă a produselor comparate (3 nivele: categorie , subcategorie, produs)
·    Accesul securizat al operatorilor indiferent de locatia acestora
·    Monitorizarea permanenta a cererilor utilizatorilor.
·    Interoperabilitate cu alte sisteme de evidenta clienti (sisteme bancare sau CRM) prin preluarea leadurilor generata de sistem.

Din punct de verere al utilizatorilor, platforma ofera posibilitatea de a compara online o gama larga de produse de finantare destinate persoanelor fizice – credite ipotecare, credite imobiliare, credite auto, credite de consum, carduri de nevoi personale, pe care Finance Shop le promoveaza in piata.

Clientii au posibilitatea alegerii produsului cu cele mai bune caracteristici fara a mai fi nevoie de deplasare la fiecare banca. Datele introduse sunt comparabile astfel incat indiferent de monedele alese de catre banci sau modul de calcul, comparatia sa poata fi facuta cu exactitate.
Momentan sistemul se afla in faza de teste si introducere de produse, urmand ca in maxim o luna sa cuprinda in totalitate facilitatile proiectate.

VirtualSoft are ca activitate principala proiectarea si realizarea aplicatiilor software, in special solutii web-based, folosind tehnologii de ultima generatie Mssql si .net, care gestioneaza sisteme de date multiple in timp real.

In prezent, compania ofera o gama larga de servicii, de la proiectarea si implementarea unui proiect, dezvoltarea de aplicatii e-commerce, pana la solutii de marketing si publicitate online.

Bucuresti, 6.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *