free download 78 travel guides written by experts

Viorica de la Clejani, exclusiv pentru Radio 21: “Nu o las pe Margherita

sa se marite pana la 40 de ani!”

Shurubel şi Bogdan Ciudoiu, cei doi DJi tineri şi energici de la Radio 21, au fost prezenţi vineri, 8 iunie, la Romanian Music Awards 2012, eveniment organizat de Music Channel şi Radio 21 ce a avut loc în Piaţa Mihai Viteazu din Craiova. Acolo au vorbit cu toate vedetele ce au păşit pe covorul roşu şi au aflat lucruri interesante.

Printre vedetele intervievate se număra Clejanii – Viorica, Ioniţă, Margherita şi mezinul Fulgi – care s-au prezentat la eveniment în ţinute de gală. În timp ce doamnele au purtat rochii semnate de Sonia Trifan, Ioniţă de la Clejani a mărturisit că a venit îmbrăcat în costumul de ginerică. 

Întrebată de Shurubel dacă are planuri de căsătorie, Margherita a răspuns sincer: “Nu cred că mă avantajează să mă mărit. Am alte preocupări acum: cariera, studiile. Cred că măritişul este ultimul lucru pe care l-aş face în viaţă.”

Margherita este susţinută şi de mama sa, Viorica de la Clejani: “Până la 40 de ani nu îi dau voie să se căsătorească. Acum are nevoie de o viaţă frumoasă, de o carieră, nu are nevoie de copilaşi. La 40 de ani o să se ducă la casa ei şi o ajută mami atunci.”.

Clejanii i-au făcut cunoştinţă lui Shurubel şi cu Fulgi, mezinul şi mândria familiei: “El este computerul nostru şi ne ajută peste tot. Îl zăpăceşte maică-sa cu Facebook-ul. În timpul liber face pian, chitară rock şi chitară bass.”, spune Ioniţă, în timp ce Viorica adaugă: “El cântă pe note, eu cânt pe bancnote”.

Interviul video cu Viorica, Ioniţă, Margherita şi Fulgi poate fi vizualizat accesând link-ul de mai jos:
//www.youtube.com/watch?v=UBCamMajwBU&feature=plcp.

Shurubel realizează matinalul de weekend, ”Afterparty”, alături de colegul său, Cretzu, în fiecare sâmbătă şi duminică, între orele 07:00 – 11:00.

Bogdan Ciudoiu se aude la Radio 21 în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 21:00 şi 01:00 în programul „Hit după Hit by Night”.

Credit foto: Music Channel

Bucuresti, 11.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *