free download 78 travel guides written by experts

Viorel Lacatus – Investment Agency Director in cadrul BNP Paribas

Real Estate Advisory, a primit acreditarea internationala RICS

Domnul Viorel LACATUS, Investment Agency Director in cadrul BNP Paribas Real Estate Advisory, a devenit recent membru RICS (Royal Institution of Chartered Surveyors), cea mai renumita organizatie de acreditare la nivel mondial pentru standardele activitatilor profesionale in domeniile terenuri, proprietati si constructii.

Calitatea de membru RICS reprezinta o confirmare a experientei profesionale, a profesionalismului si a eticii. Acreditarea RICS recunoaste rezultatele obtinute ca urmare a activitatii desfasurate in domeniul imobiliar iar de la cei care au primit-o este de asteptat sa arate loialitate fata de codul etic al RICS si al interesului public in general. Ca MRICS (Membru al Royal Institution of Chartered Surveyors), Dl. Viorel Lacatus a demonstrat aceste calificari precum si rezultate notabile in domeniul imobiliar.

Dl. Philippe Mer, Presedinte al Consiliului de Administratie al BNP Paribas Real Estate Romania, mentioneaza: “Certificarea MRICS obtinuta de Dl. Lacatus Viorel este rezultatul unei dezvoltari firesti ,confirmand atat profesionalismul, etica si expertiza la nivel personal cat si demersurile constante ale companiei noastre in vederea sustinerii unei dezvoltari continue ce asigura un nivel ridicat al standardelor serviciile oferite.”

Cu mai mult de 7 ani experienta in domeniul imobiliar, Dl. Viorel Lacatus se alatura unui grup de 4,800 de membrii in Europa, care, combinand cu succes experienta dovedita, dezvoltarea profesionala si contributia la profesie, au atins statutul de membru RICS.

Despre RICS

RICS este cea mai renumita organizatie de acreditare la nivel modial pentru standardele activitatilor profesionale din domeniile terenuri, proprietati si constructii.

Intr-o lume in care din ce in ce mai multe persoane, guverne, banci si organizatii comerciale solicita o mai mare siguranta cu privire la standardele etice si profesionale, atingerea statutului RICS reprezinta marca recunoscuta a profesionalismului in domeniul imobiliar.

Peste 92 000 de profesionisti din domeniul imobiliar ce activeaza in cele mai importante economii dezvoltate sau emergente din intreaga lume recunosc importanta atingerii statutului de membru al RICS, devenind membrii ai acestei organizatii. RICS este o organizatie profesionala independenta infiintata initial in Marea Britanie de Royal Charter. Din 1868, RICS si-a luat angajamentul de a trasa si mentine cele mai inalte standarde de excelenta si integritate, oferind consultanta impartiala si expertize in domenii majore cu influenta asupra mediului de afaceri si social. RICS este un organism de reglementare atat pentru persoane membrii individuali cat si pentru companii ceea ce ii ofera posibilitatea sa mentina cele mai inalte standarde si sa ofere in domeniul sau fundamentul unei increderi fara precedent clientilor.

Informatii suplimentare: www.joinricsineurope.eu.

Bucuresti, 06.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *