free download 78 travel guides written by experts

Violonistul Andrei Mihai Radu in Stagiunea de marti seara

Este elev în clasa a XI-a la Liceul de Arte “Bălașa Doamna” din Târgovişte. În 2012 a obţinut Premil I și Premiul Special la Concursul Internațional “Cornelia Bronzetti”, Campina. A cântat in recitaluri instrumentale precum cele din Piața Festivalului George Enescu în 2011 și 2013, Muzicienii mileniului III în cadrul nou înființatei orchestre ”JUNIOR” la Sinaia 2013 și, de asemenea, în numeroase concerte organizate de către Fundația ”Remember Enescu” la Târgoviște, Ploiești si Muzeul George Enescu la București.

Acum, în seara zilei de 6 mai, susţine un recital în Sala mică a Ateneului Român, în cadrul Stagiunii de marţi seara. Programul este frumos şi, mai ales, ambiţios.

Stagiunea de marţi seara
Marti, 06 Mai 2014, 19:00 – 20:00, Sala mică

MIHAI ANDREI RADU – vioară
OLGA BABAGIAN – pian

Program:

  • Giuseppe TartiniSonata în la minor
  • Niccolo PaganiniCapriciul nr. 13
  • Johann Sebastian BachPartita nr.3, în mi major, BWV 1006 – Preludiu şi Loure
  • Paul ConstantinescuSonatina
  • Piotr Ilici CeaikovskiValse – Scherzo
  • Dumitru CapoianuMoto perpetuo

Coproducător: Radio România Muzical

Biletele se pot cumpara de la casa de bilete a Ateneului Român.
Program: Marti – Vineri: 12:00 – 19:00
Telefon: 021.315.68.75
Pentru rezervari accesati site-ul www.fge.org.ro

Andrei Mihail Radu s-a născut în 1996 la Târgoviște și este elev în clasa a XI – a la Liceul de Arte “Bălașa Doamna” din orașul natal.

Pregătirea muzicală a început-o la vârsta de 6 ani, iar la 7 ani a început studiul viorii sub atenta îndrumare și supraveghere a profesorului Dan Florian Zaharia, la clasa căruia studiază și în prezent.

Andrei Mihail Radu a participat la numeroase concursuri naționale (Garabet Avachian – București, Timotei Popovici – Sibiu, W.A.Mozart – Târgoviște, Victor Giuleanu – București ) și internaționale (Lorenzo Perosi – Tortona, Italia; Rovere d’Óro – San Bartolomeo al Mare, Italia; Citta di Padova – Italia; Luigi Zanuccoli – Rimini,Italia; Remember Enescu – Sinaia; Cornelia Bronzetti – Câmpina), precum și la toate edițiile olimpiadelor de interpretare instrumentală începând cu clasa a III – a și până acum.

Grăitoare pentru talentul și sensibilitatea sa deosebită sunt premiile obținute: Premiul I la Concursul Național W.A.Mozart – 2008, Premiul I – Concursul Național Margareta Sterian, Buzau – 2011, Premiul al III-lea la Concursul Internațional Remember Enescu de la Sinaia – 2011, Premil I și Premiul Special la Concursul Internațional Cornelia Bronzetti, Campina – 2012, Premiul I la Concursul Național Paul Constantinescu, Ploiesti – 2013, Premiul I la Olimpiada Naționala de interpretare instrumentală, Alba Iulia – 2013.

Sponsor oficial: Ţiriac Auto, partener autorizat Mercedes-Benz
Sponsori: Cognistudio, Dacia, Linde
Parteneri: Art Act Magazine, Romania Insider, City Compass, B-Smart
Parteneri media: Sapte Seri, Radio Romania Cultural, Radio Romania Muzical, Autoexpert, Yachtexpert, Port.ro, Revista Tango, Pro Video, orasul.meu

Bucuresti, 05.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *