Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Violet Advertising semneaza campania “Prof. Dr. Leonida Bucium acuza – eMAG ameninta lumea fizica!”

In luna decembrie, Prof. Dr. Leonida Bucium a anuntat ca serpilienii, reptilienii, balaurienii si vulturienii, prin intermediul Interfetei Animatoare Serpilane (IAS) au planuit lansarea unui atac asupra planetei noastre cu ajutorul eMAG (entitatea Miscarii Anti-Goriliene).
“In spatele promotiei eMAG de fidelizare a clientilor, ce a avut ca finalitate acordarea ca premiu a unui laptop Alienware, s-a ascuns de fapt  o invazie extraterestra ce urmarea exterminarea Civilizatiei Goriliene si, implicit, sabotarea exodului planetar. Planul se baza pe infiltrarea unui virus extraterestru in corpurile umane cu ajutorul tehnologiei balauriene Alienware, promovate pe Terra ca fiind calculatoare extrem de performante. Castigatorul laptopului  urma sa fie folosit drept corp gazda de catre extraterestrul ce trebuia sa conduca invazia asupra Pamantului.”, declara Prof Dr. Leonida Bucium, expert in exorcizari, diplomatie interplanetara, membru fondator al miscarii spirituale “Renasterea Getica”, membru al Organizatiei Internationale de Ezoterism Aplicat si luptator activ pentru constientizarea oamenilor asupra pericolelor confruntarilor civilizationale.
Planul, ce ameninta viata pe Pamant, a fost la un pas de a se materializa din cauza numarului mare de persoane inscrise in concurs, cu toate ca foarte multi gorilieni de buna credinta s-au alaturat cauzei Prof. Dr. Leonida Bucium, gratie activitatii de mediatizare de pe blogul leonidabucium.wordpress.com.
Din fericire, impreuna cu alti specialisti si profesionisti ezoterici din intreaga lume, Prof. Dr. Leonida Bucium a reusit, in ultima clipa, sa exorcizeze gorilianul castigator al concursului, care a devenit astfel imun la atacurile extraterestre. Anuntam astfel cu bucurie ca toate produsele, serviciile si ofertele celor de la eMAG sunt acum sigure, nemaiexistand nici o primejdie de anihilare civilizationala prin achizitia acestora.

Actiunea a constat intr-o campanie integrata in mediul online, bazata exclusiv pe transmiterea virala, ce a cuprins pagina personala a Prof. Dr. Leonida Bucium, raspandirea mesajului prin intemediul aplicatiei integrata in platforma facebook “Ce specie de civilizatie virtuala esti?” si prin intermediul paginii personale de facebook a Prof. Dr. Leonida Bucium, extrase din emisiunea Prof. Dr. Leonida Bucium, prezentari trimise pe email, interventii pe forumurile de specialitate si alte activitati.

Campania s-a desfasurat in perioada 14-28 decembrie, mesajul acesteia fiind preluat si transmis mai departe cu entuziasm de catre un numar impresionant de persoane, carora intreaga civilizatie goriliana le este recunoscatoare. In ciuda perioadei aglomerate de la sfarsitul anului, peste 63.000 de gorilieni au aflat de intiativa Prof. Dr. Leonida Bucium. 18.500 i-au vizitat site-ul, emisiunile profesorului transmise pe YouTube au insumat 23.700 de vizualizari, 21.000 au obtinut informatia din alte surse cu trafic masurabil iar multi altii au primit pe email prezentarile acestuia, au citit despre initiativa sa pe bloguri importante, au comentat pe forumuri sau au accesat contul profesorului si aplicatia de facebook creata de acesta.

Prof. Dr. Leonida Bucium le multumeste tuturor pentru sprijinul acordat si anunta pe aceasta cale ca se va retrage pentru o vreme din viata publica, pentru a-si reface fortele ezoterice dupa aceasta istovitoare ultima luna a anului gregorian 2009, ramanand totusi in garda si neintarziind sa revina in cazul aparitiei altor pericole de acest gen. Profesorul mentioneaza si ca orice asemanari cu intamplari reale curente este pur intamplatoare si neintentionata.

La acest proiect au lucrat din partea Violet Advertising Andreea Matei – vulturian, Raluca Rotaru – gorilian, Ciprian Banica – reptilian, Vladi Paunescu – reptilian si Vlad Macarie – gorilian. Invazia a fost condusa din partea eMAG de reptilienii Radu Apostolescu, Aurelia Tocarciuc si Ciprian Surdu.   

Bucuresti, 21.01.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *