free download 78 travel guides written by experts

Violet Advertising este agentia de creatie a Cinema City Romania

În urma unui pitch organizat de Cinema City în iunie 2010, Violet Advertising a fost selecţionată să realizeze campaniile de lansare a cinematografelor Cinema City în ţară.

Ultimul proiect realizat de către Violet a constat în dezvoltarea conceptului creativ declinat pe print, outdoor, radio şi online pentru inaugurarea de pe 8 aprilie a Cinema City Brăila. Soluţiile creative respectă strategia de brand şi noua identitate vizuală a operatorului de cinematografe.

În cursul anului 2011, în funcţie de ritmul construcţiilor, Cinema City intenţionează să adauge portofoliului său, cinematografe în Târgu Mureş şi Constanţa. În prezent, cinematografele Cinema City se află în Bucureşti, Arad, Piteşti, Iaşi, Timişoara, Cluj, Bacău, Baia Mare şi Brăila.

“Colaborarea noastră cu Violet Advertising durează deja de aproape 1 an. În acest timp, au reușit să întâmpine cu succes cerințele noastre creative într-un mod inovativ, înțelegând de asemenea caracteristicile brandului nostru și făcând față cu profesionalism fiecărei provocări. Suntem siguri că această colaborare va fi una fructuoasă și în viitor”, declară Ela Siromascenko, Specialist Marketing Cinema City Romania.

„A fost unul dintre cele mai interesante pitchuri la care am participat în primul rând datorită unui brief foarte clar, care ne-a ajutat să întelegem şi să ne placă brandul de la primul contact dar şi datorită modului neaşteptat în care am susţinut prezentarea de pitch, în sala de cinema cu prezentarea proiectată pe un ecran de 10 m. De atunci şi până acum, după aproape un an, cei de la Cinema City au reuşit cu succes să ne alimenteze entuziasmul cu care am plecat la drum şi pe care l-am păstrat la cote maxime”, declară Andreea Matei, Account Director Violet Advertising.

Bucuresti, 20.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *