free download 78 travel guides written by experts

Vino sa petrecem la Sarbatoarea Minimax

Minimax, unul dintre cele mai populare canale tv de desene animate din România, organizează „Sărbătoarea Minimax”, în data de 31 mai, în Parcul Herăstrău, la Roata Mare. Acolo, personajele îndrăgite Mini şi Max, îi aşteaptă pe copii şi pe părinţii lor cu multe surprize, muzică şi voie bună, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

Pe scena Minimax special amenajată vor evolua invitaţi, precum claunul Marcelino, Corul de copii Floare de Colţ, Şcoala de Balet Giuliana, Clubul Rogvaiv, Ansamblul Plaiul Românesc, reprezentaţie de gimnastică ritmică, iar surprizele se vor ţine lanţ toată ziua cu tombole din oră în oră, peste 200 de premii, concursuri de dans, pictură pe faţă şi desene pe asfalt. Copiii vor putea participa la numeroase jocuri alături de mascotele Mini şi Max, care vor întreţine atmosfera. Scena va fi amplasată lângă cortul „SuperBebe Expo Show”, expoziţie care se desfăşoară în perioada 29 mai – 1 iunie, în Herăstrău, la Roata Mare, şi al cărei partener media este Minimax.

Este o plăcere pentru Minimax să fie alături de copiii care sărbătoresc şi se distrează, participând totodată la diverse activităţi antrenante. De aceea, cei mici sunt aşteptaţi alături de părinţi la Sărbătoarea Minimax, pentru a avea parte de o experienţă plăcută, dedicată special Zilei Copilului. De altfel, Minimax împlineşte în acest an 8 ani de prezenţă în România, timp în care şi-a propus şi a reuşit să ofere telespectatorilor mici un grad înalt de interacţiune prin emisiunile sale, deschidere faţă de nevoile acestora, încuranjându-i mereu să fie activi.

Cele mai noi desene animate, producţii europene şi de peste ocean, se regăsesc în grila de programe Minimax, aceasta fiind atent structurată în funcţie de conţinutul adecvat fiecărei categorii de vârstă. Printre acestea amintim filmele de acţiune, serialele educative, filmele de animaţie de duminică după-amiază, alături de producţiile deja consacrate ca: „Fifi şi floricelele”, „Roary, Bolidul de curse”, „Micul meu ponei”, „Barbie”, „Să ne jucăm pe Strada Sesame”, „Pat şi Stan”, „Chuggington”, „Animalia” şi altele.

Minimax este primul canal de televiziune tematică pentru copii lansat în Europa Centrală şi de Est, care a intrat pe piaţa românească de televiziune în iunie 2001 şi ale cărui emisiuni sunt urmărite în prezent de aprox. 5 mil. de telespectatori din România. Programele sale au un puternic accent educaţional, care promovează valori comportamentale şi binedispun copiii în acelaşi timp.

Bucuresti, 28.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *