free download 78 travel guides written by experts

Vino la ziua personajelor Cartoon Network la City Mall!

Scooby Doo îşi lustruieşte cu grijă zgarda iar Dexter îi dă ultimele indicaţii lui DeeDee înainte să-şi părăsească preţiosul laborator… Amândoi se pregătesc pentru un eveniment special: întâlnirea cu copiii din Bucureşti, sâmbătă 15 noiembrie între orele 18.00-20.00, la City Mall! Surpriza şi mai mare este ca nu vin singuri! Johnny Bravo, Bloo şi XLR8 îi vor însoţi la City Mall, în aceasta zi specială dedicată personajelor Cartoon Network!

Copiii sunt aşteptaţi în zona de food-court, unde vor putea să deseneze şi să coloreze, să se uite la desene animate, să se joace cu jocurile Cartoon Network şi să câştige premii speciale! Bineîneţeles, la toate aceste activităţi vor lua parte şi personjele Cartoon mai sus amintite! În plus, avem pregătit un concert DOREMI care să-i pună în mişcare pe toţi invitaţii şi pe clovnul Marcelino, care va avea rol de Mc.

Nu rataţi şansa de a vă întâlni cu personajele preferate numai la City Mall, în cadrul Junior Weekend ! Programul (aflat deja la a doua ediţie anuală) a fost conceput special pentru cei mici însă se bucura de  mare succes şi în rândul celor mari, dovada fiind numărul mare de vizitatori care partcipă la evenimente.

Şi încă ceva, nu vă uitaţi aparatele foto pentru că două ore de Junior Weekend înseamnă distracţie şi momente de neuitat.

Evenimentul va avea loc la atajul 2, zona de food court, City Mall, orele 18.00-20.00.

Vă aşteptăm la City Mall, sufletul oraşului!

Bucuresti, 31.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *