free download 78 travel guides written by experts

Vineri YANNI soseste in Romania

Yanni, unul dintre artistii cei mai apreciati la nivel mondial, ce a obtinut de-a lungul carierei sale peste 35 de discuri de platina si aur, dar si numeroase nominalizari la Premiile Grammy pentru compozitiile sale fenomenale, se pregateste sa dea startul turneului “Truth of Touch” din Europa de Est. Astfel, artistul impreuna cu orchestra sa formata din 42 de instrumentisti profesionisti vor sosi in capitala la finalul acestei saptamani spre a implini visul romanilor din toata tara, ce si-au achizitionat din timp biletele pentru concertul ce va avea loc pe 14 septembrie la Zone Arena.

Timp de 6 zile, acestia vor efectua repetitiile pentru concertul anuntat dar si pentru urmatoarele reprezentatii ce vor fi sustinute ulterior la Budapesta, Istanbul, Yerevan, Beijing, Shanghay, Guangzhou, Chengdu, Seoul, Muscat si Dubai. Programul acestora, stabilit cu maxim profesionalism de catre echipa manageriala, va cuprinde 10 ore de repetitii zilnice. Cu incepere de la ora 20:00, concertul de saptamana viitoare se anunta a fi o reala demonstratie de pasiune si talent innascut pentru muzica, dar si o explozie de energie pozitiva transmisa celor prezenti. Melodii celebre precum “Rainmaker”, “Storm” sau “For all seasons” sunt doar cateva dintre momentele unice promise de artist.

Chiar daca au mai ramas doar cateva zile pana la marele eveniment concertistic va invitam sa lasati deoparte grijile cotidiene si sa va relaxati cu sunetul unic al muzicii Yanni. Biletele pot fi achizitionate la preturi variate, in functie de categoria de loc din reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, sau din magazinele Music Box ( Str. Matei Basarab, nr 16 – langa OMV Calea Calarasilor si – Soseaua Pipera nr. 2).

Bucuresti, 08.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *