metalshow

Vineri a fost vreme excelentă pentru talent

Florin Călinescu a apăsat golden buzz-ul pentru un număr formidabil de beatbox!

Vineri ne-am bucurat de o nouă ediție epică Românii au talent, în care talentul și-a spus cuvântul și a fost prezent în cele mai diverse forme. Jurații, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, au analizat fiecare moment, s-au distrat împreună cu concurenții veniți pentru prima dată pe scena talentului, dar şi cu cei care au revenit în acest sezon al show-ului, au avut replici spumoase și discuții extrem de interesante în pauzele de filmare.

Momente de canto, mentalism, pantomimă, dans, hand balance, pictură, flair bartending, roller skating sau beatbox au fost prezentate în cea de-a cincea ediție Românii au talent, iar concurenții au reușit să transmită fie emoție și sensibilitate, fie foarte mult umor, voie bună și energie. Indiferent de atmosfera creată, reprezentațiile au produs un spectacol complet. Al patrulea golden buzz al sezonului #7epic a fost apăsat vineri de Florin Călinescu pentru Beniamin Dumbrăvan, puștiul fenomen care a făcut beatbox și a reușit să-i lase pe toți fără cuvinte și să primească toată aprecierea publicului.


A cincea ediție Românii au talent a fost lider absolut de audiență pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul Românii au talent a înregistrat 20.8 puncte de rating și 54.3% share, de opt ori mai mult decât postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut numai 2.6 puncte de rating și 6.9% share.

Pe întreaga durată de difuzare, 20:29 – 23:20, la nivel național, peste 3.2 milioane de telespectatori au urmărit spectacolul Românii au talent, iar în minutul de maximă audiență de la 22:05, aproape 4 milioane de români au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Concurenți pregătiți să ducă talentul la un nou nivel

Lucca și Anca Lucian au fost primii concurenți care au reușit vineri să impresioneze jurații. Cei doi au prezentat un număr complex de mentalism și au rugat persoane din public să li se alăture pe scenă pentru acest moment. Andi, Mihaela, Andra și Florin au fost fascinați și în același timp șocați de ceea ce au văzut. ”Am văzut ceva pentru care noi nu avem explicații. Eu nu am vreo explicație pentru asta. A fost uimitor, un show adevărat. M-am simțit ca în Las Vegas și voi doi erați cele mai mari vedete. Felicitări!”, a spus Mihaela, iar concureții au obținut la final 4 DA.

Ansamblul vocal-instrumental Orchestra Tharmis a cântat fără cusur și a adus pe scenă un moment antrenant, plin de energie și multă voie bună. Juriul a fost încântat de concurenți și de bucuria transmisă și i-a aplaudat pentru numărul prezentat. ”Ce-ai făcut, Bobiță? Ai rupt scena! Îi găsesc un singur defect momentului, dacă-mi permiți: l-aș vedea și mai potrivit după 12 noaptea, dar cu condiția să nu se sfârșească până dimineața.”, le-a spus Andi. Concurenții au părăsit scena cu 4 DA.

Ionuț Marcu a adus pantomima în cea de-a cincea ediție Românii au talent. Concurentul a jucat într-un stil inedit, extrem de amuzant, o scenă din celebrul film de acțiune James Bond. La finalul reprezentației a primit 3 DA de la Andi, Mihaela și Andra și NU de la Florin, care i-a spus lui Ionuț: ”Dragul meu, chiar și în pantomimă trebuie să rezolvăm niște situații, știi bine chestia asta. Dar, overall, cred că e un James Bonduț destul de interesant.”.

Viorel Stănescu zis și Viorel talent a revenit la Românii au talent pentru a face spectacol și a reușit! A cântat melodia Atlantis is calling, jurații și Smiley și Pavel au mers pe scenă alături de el și au dansat, iar publicul a fost în picioare și i-a aplaudat prestația ovaţionând. Şi Răzvan Fodor a vrut să asiste la acest moment unic şi a venit să simtă de aproape energia de pe scenă și din culise. ”Pentru mine, ai făcut ceva extraordinar: l-ai urcat pe Andi Moisescu pe masă. N-a făcut nimeni acest lucru. Jos pălăria în fața ta!”, i-a spus Andra. Viorel a obținut 3 DA de la Andi, Mihaela și Florin și NU de la Andra.

Senioarele din Timișoara au încântat publicul și jurații cu un dans popular și cu unul modern. Doamnele au reușit să transmită bucurie și foarte multă energie, Andi, Mihaela, Andra și Florin s-au mișcat și ei în ritmul muzicii, iar Smiley a învățat câțiva pași noi de dans. ”Ce să zic, dragilor… Abia aștept să ies la pensie și să vin acasă.”, le-a spus Florin. Concurentele au primit 4 DA.

Daniel Vișan a prezentat vineri un număr de hand balance. Acrobațiile realizate de el le-au tăiat răsuflarea tuturor celor prezenți în sală, mai ales publicului feminin. Jurații au fost extrem de atenți la reprezentația lui Daniel și au analizat fiecare element executat, iar la final au acordat 4 DA. ”Noi, fetele, am vrea și așa ceva la Românii au talent, pentru că e o bucurie. Ești foarte bun, numărul tău e foarte original, ai echilibru și se poate baza omul pe tine, ceva de speriat.”, i-a spus Mihaela.

Ocru studiază foarte mult pentru a-și dezvolta talentul, iar vineri a venit la Românii au talent și a interpretat o melodie rap compusă de el. Juriul și Smiley și Pavel au dansat și au fost uimiți de rapiditatea cu care poate cânta concurentul, iar la final l-au răsplătit cu 4 DA. ”Ia-ți și pașaport și viză de America! Ești foarte bun!”, i-a spus Andi, extrem de încântat de reprezentația lui.

31 de fetițe carismatice au urcat pe scenă și au inundat-o cu frumusețe, culoare și efervescenţă. Membrele trupei AS au fost sclipitoare, au fermecat jurații cu un număr de dans modern, s-au sincronizat perfect și au transmis multă voie bună. ”Trebuie să vă mărturisesc că un moment ca al vostru îl așteptam aici, la Românii au talent. Atâta energie n-am mai văzut de ceva vreme. Nu știu cine vă coordonează, dar o face tare bine.”, le-a spus Andra, iar concurentele au primit 4 DA.

De la Inspectoratul pentru situații de urgență, direct pe scena Românii au talent! Dan Țolu a glumit cu jurații, a fost dezinvolt și a reușit să-i surprindă pe toți cu momentul prezentat. Le-a dat emoții la început, lăsându-i să creadă că va face striptease, însă a cântat la nai melodia Besame mucho și a produs o stare de visare în sală. La final a primit aplauze și 4 DA, iar Florin i-a spus zâmbind: ”Jur, când te-ai întors, am zis că rupi alea de pe tine. Începi un dans la propria bară… da…”.

David Neamțu a cântat la o vioară veche de peste 200 de ani, din care sunetele au ieșit fermecate, pline de greutate şi istorie. Concurentul a adus ritmul în sală și a încântat juriul cu o interpretare fără greșeală. Publicul s-a ridicat și l-a aplaudat îndelung, iar talentul i-a fost răsplătit cu 4 DA. ”Pentru mine a fost ca o poveste de amor, superb!”, i-a spus Mihaela.

Spectacolul a continuat în pași de dans. Irksousi Mohamed a prezentat vineri un moment incredibil de street dance, iar mișcările lui perfecte au sensibilizat publicul şi juriul, reușind să ajungă foarte ușor la sufletele tuturor. Fascinați de reprezentația concurentului, jurații au acordat 4 DA. ”Mohamed, ești extraordinar! Foarte bun ești! Bravo!”, i-a spus Andra.

Cu un zâmbet molipsitor, Anka a urcat pe scenă pentru a cuceri jurații cu talentul ei. Concurenta a interpretat piesa I dreamed a dream, iar vocea ei puternică a răsunat în întreaga sală, creând un moment emoționant, aplaudat îndelung de public. Prestația sa a fost apreciată și lăudată, iar la final a obținut 4 DA. ”Mie-mi pare rău că românii trebuie să plece în Italia ca să ne demonstreze cum sunt ei de fapt atunci când vor: și muncitori, și talentați. Bravo, Anka!”, i-a spus Andi.

Bogdan Stângaciu a urcat pe scenă foarte sigur pe el și convins că va impresiona juriul Românii au talent. A prezentat un număr de flair bartending, a adus multă energie și a făcut un adevărat spectacol. ”În general mă plictisesc foarte tare la momentele astea și admit cinstit. La tine mi-a plăcut că toată treaba asta a fost chiar de show. Mai arăți și mișto, ai și farmecul tău, e o combinație care până la urmă a ieșit câștigătoare și, de ce nu, e și ăsta un talent.”, i-a spus Mihaela. Bogdan a obținut la final 4 DA.

Un moment de roller skating fascinant! Radu Mititelu și Olena Mititelu au adus vineri vibrația și suspansul în cea de-a cincea ediție Românii au talent! Cei doi concurenți au dansat pe role, au făcut piruete, sărituri și elemente acrobatice și au reușit să impresioneze. Cuceriți de ceea ce au văzut pe scenă, jurații au acordat 4 DA. ”Eu sunt subiectiv la acest moment, pentru că am făcut șapte ani patinaj viteză și am fost întotdeauna fascinat de patinatorii de artistic. Recunosc sincer, mai mult de ele. Vă mulțumim foarte mult că ați venit să ne îmbogățiți spectacolul cu numărul vostru.”, le-a spus Andi.

Ultimul moment al serii a fost prezentat de Beniamin Dumbrăvan. Puștiul de 14 ani a făcut beatbox și i-a șocat pe jurați cu talentul lui, care s-au întrebat de multe ori cum poate scoate acele sunete. Dacă sezonul trecut Florin Călinescu nu rezona cu beatbox-ul, în sezonul #7epic juratul a fost cucerit complet de Beniamin și de momentul prezentat de el, a apăsat butonul auriu și a mers imediat pe scenă să-l îmbrățișeze. ”Nu pot să-mi imaginez cum pot să iasă atâtea sunete pe o singură gură și alții vin cu sute de mii de guri și instrumente și nu se întâmplă chestia asta. Nu bănuiam că la o astfel de apariție o să-mi creezi o astfel de emoție, dar ăsta este scopul emisiunii, să vină cineva să rupă gura târgului.”, a spus Florin.

Cea de-a cincea ediție Românii au talent a adus foarte multe surprize, concurenți gata să cucerească o țară întreagă și talent autentic. Săptămâna viitoare, vineri, de la 20:30, cel mai tare show de divertisment revine cu noi momente fenomenale, povești impresionante, emoție, vibrație și distracție cât curpinde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *