Cultura Nationala

Vineri, 27 Noiembrie, magazinul online vaiosoptical.com lansează campania de Black Friday American “Buy 1, Get 1 half price”

An de an campaniile de Black Friday reprezintă o adevărată sărbătoare a reducerilor. La sfârșitul lunii noiembrie, magazinele iau parte la evenimentul global Black Friday, urmat de Cyber Monday, imediat după sărbătoare Americană Thanksgiving.

Ce oferă campania Black Friday pe vaiosoptical.com

vaiosoptical.com Black Friday “Buy 1, Get 1 half price”

Vizitatorii site-ului beneficiază de reduceri “Cumpără 1 pereche de ochelari de protecție la calculator și pentru a 2-a pereche achiziționată vei primi o reducere de 50%”. Cu fiecare achiziție cumpărătorii primesc gratuit o sacoșă textilă personalizată. Campania se desfășoară în perioada 27 noiembrie – 30 noiembrie 2020, inclusiv.

Cumpărăturile sunt cu atât mai avantajoase, cu cât transportul este oferit gratuit de către vaiosoptical.com, pentru orice comandă efectuată, indiferent de valoarea acesteia. Singura provocare este rapiditatea adjudecării produselor dorite, până la epuizarea stocului!

Vaios Optical oferă consumatorilor ochelari cu filtru de protecție împotriva luminii albastre emise de dispozitivele digitale (calculator, telefon, tabletă sau TV LCD). Toate produsele includ protecție UV împotriva reflecției luminii ultraviolete.
Produsele comercializate de vaiosoptical.com sunt conforme CE “Conformité Européenne”, iar lentilele respectă standardul BS EN ISO. Toate produsele sunt livrate împreună cu tocul de ochelari și laveta de microfibră pentru ștergerea lentilelor. Toate elementele conțin însemnele producătorului, de la cutie până la ramele personalizate.

Clienții au posibilitatea să plătească produsele achiziționate online, pe site, prin diverse metode: Visa, Mastercard, Apple Pay, Amex sau Ideal, într-un mod securizat. Orice produs poate fi returnat în termen de 30 zile.

Despre Vaios Optical

vaiosoptical.com este un magazin online ce oferă diverse modele de ochelari de calculator ce blochează lumina albastră. Colecțiile de rame sunt inspirate din culorile condimentelor pe care cei doi fondatori le-au testat de-a lungul timpului, în călătoriile lor, în țări precum Irlanda, Maroc sau Mexic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *