free download 78 travel guides written by experts

Vineri 13 i-a adus unui tanar din Bucuresti o super masina

Cornel Militaru din București este cel mai norocos ascultãtor de Radio 21. Azi, vineri 13, a câștigat un autoturism Citroen C1 în direct la PatruLa 21!

Tânãrul în varsta de 32 ani a știut parola zilei în concursul „Mașinațiunea 21” și l-a ales pe Manuel Dinculescu zis „Mânuța de Aur” sã învârtã roata premiilor zilei.

„Fii atent, dacã n-ai umbrelã când plouã, îți dãm o mașinã. Nu mai sta pe drum, vino la noi sã o ridici.”, i-au spus amuzați și emoționați, în același timp, bãieții de la PatruLa 21.

Cornel este cu atât mai fericit cu cât luna viitoare își serbează ziua de naștere, iar în decembrie vine pe lume al doilea copil.

RADIO 21 a pornit MAȘINAȚIUNEA 21! Ascultă, zilnic de la 06.30 – 10.00, PatruLa 21 și poți câștiga o mașină… în fiecare zi! Ascultă parola zilei și prinde semnalul care dă startul MAȘINAȚIUNII! Din acel moment vei avea la dispoziție 21 de minute să te înscrii în concurs, printr-un SMS trimis la 1721 (număr cu tarif normal) cu textul “Ascult Radio 21”! Dacă ești sunat și știi parola dimineții… învârte Roata 21, împreună cu PatruLa 21, ca să afli ce mașină ai câștigat!

Detalii în pagina de concurs.

Bucuresti, 13.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *