free download 78 travel guides written by experts

Vinerea speciala la Gymboland

Starea de bine trebuie sa-i insoteasca necontenit pe toti copiii. Si pentru a da un ton pozitiv inceputului de an – pe tot parcursul anului, vinerea, intre orele 18:00-20:00 – cei mici sunt asteptati in locatiile Gymboland pentru a parcurge etapele de initiere in descoperirea lumii, la workshopurile ,,Vinerea Speciala”.

La Gymboland, copiii vor fi introdusi in tainele Universului la ,,exploram lumea”, vor trai provocarile primilor pasi in matematica la atelierul ,,matematica piticilor”, vor experimenta tehnica decupajului si cea a modelarii in vinerea dedicata ,,pinguinului inimioara”.

A trecut vacanta, dar loc pentru relaxare se gaseste oricum! Dupa o saptamana incarcata, petrecuta la scoala sau la gradinita, copiii merita din plin sa porneasca hotarati pe taramuri necunoscute la atelierele de la ,,Vinerea Speciala” din toate locatiile Gymboland.

AFI, SpecialFriday

Astfel ei vor porni in aventuri ale jocului si invatarii, intr-un spatiu sigur, unde primesc toata atentia cuvenita si unde nu se simt stingheri niciun moment. In fiecare zi de vineri, in cadrul workshopurilor se vor organiza activitati diferite, astfel incat copiii sa nu simta aparitia rutinei si sa aiba posibilitatea sa se dezvolte conform varstei si nevoii lor.

Gymboland are asadar varianta perfecta pentru inceputul de weekend, gratie programului de la ,,Vinerea Speciala”, conceput dupa modelul ,,learning by doing” (,,invata practicand’’), model care are la baza metode didactice moderne, care si-au dovedit eficienta.

Cantăm, dansam, batem din palme la ,,zumba”. Coloram si dezvoltam spiritul competitivitatii la atelierele: ,,animalute colorate”, ,,coronite personalizate” sau ,,felicitari multicolore’’. Invatam culorile si formele in cadrul temelor,,fermecatul glob de zapada”, ,,flori din hartie creponata’’, ,,fructele ce-mi plac…’’. Incurajam spiritul altruist pe parcursul temei ,,bratari din margelute’’. Stam fata in fata cu eroii preferati sau cu animalute venite de peste mari si tari la atelierele ,,eroi din desene animate’’ si ,,India, tinutul elefantilor’’.

Si lista activitatilor continua.

Hai si tu la Vinerea Speciala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *