free download 78 travel guides written by experts

Vine iarna pe Extreme Sports

Prima lună din noul an aduce, pe Extreme Sports, 30 de zile intense, pline de adrenalină și trăite la cote maxime: aducem laolaltă senzațiile tari de pe pârtiile pline de sportivi din întreaga lume, drumeţii pe unele dintre cele mai dificile şi spectaculoase trasee din lume și cele mai interesante sporturi de iarnă.

De luni până vineri, de la ora 21:10, de-a lungul întregii luni ianuarie, urmăriți „Turneul Mondial de Freeride 2016” și „X Games – Norvegia” (episoade vechi, dar și noul sezon, producție 2018).

Acesta din urmă va începe pe 21 ianuarie și va fi difuzat de luni până vineri, de la aceeași oră 21:10 (ultimul episod este programat pe data de 29 ianuarie, pe Extreme Sports).

X Games, Norvegia

În cel de-al treilea an în care postul nostru de televiziune stă cu ochii pe țara nordică și al ei prestigios concurs axat pe sporturi de acțiune, evenimentul a inclus competiții de snowboard, schi și skateboard. În plus, față de cele trei zile de concurs, fanii s-au putut bucura de cea mai bună muzică (la Oslo și Bærum) și de concerte susținute de nume ca artistul hip-hop Lil Yachty.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *