free download 78 travel guides written by experts

Vine CHEFul! s-a clasat pe prima pozitie in topul preferintelor publicului

Un nou restaurant a renăscut sub bagheta magică a lui Chef Victor Melian

Vine CHEFul! a readus la standardele anului 2015 un restaurant întinat de negura epocii comuniste.

Chef Victor Melian a reușit să îmbunătățească în doar 4 zile restaurantul familiei Eșanu, schimbările și sfaturile practice ale echipei Vine CHEFul! fiind urmărite cu interes în minutul de maximă audienţă, de la 21:21, de aproape 1.5 milioane de telespectatori.

Ediția din această săptămână a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, la nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Vine CHEFul! înregistrând 7 puncte de rating și 19.4% share, în timp ce următorul post clasat a obținut 5.1 puncte de rating și 14.2%.

Restaurantul bucureștean este în prezent condus de familia Eșanu, cei doi lucrând aici și în perioada comunistă. Ulterior, localul a fost privatizat, cei doi proprietari nereușind să țină pasul cu ritmul cotidian. La venirea echipei Vine CHEFul! a fost identificată o multitudine de probleme aflate la baza insuccesului afacerii.

Faptul că preparatele comandate de Chef Victor nu erau gătite corespunzător, l-au făcut pe acesta să inspecteze în detaliu bucătăria restaurantului: instrumentar de bucătărie aflat într-o stare avansată de degradare sau lipsa igienei identificată atât la alimente, cât și la aparatură și veselă. Punctul culminant a fost atins în momentul în care patroana s-a enervat pe angajatele sale, din cauza că acestea nu etichetau corespunzător alimentele stocate în camera frigorifică.

Echipa Vine CHEFul! a reușit să teleporteze restaurantul în secolul XXI, schimbând complet vesela restaurantului, precum și aspectul salonului. Pe lângă toate acestea, un meniu reinterpretat a adus bucurie atât în rândul angajaților, cât și al patronilor.

„Au fost 4 zile interesante. Ne-am certat, ne-am împăcat. Până la urmă am ajuns unde trebuie. Personal, sunt mulțumit că au înțeles de ce am venit aici. Am mari speranțe pentru acest restaurant, cu condiția să rămână în 2015 și să nu se întoarcă acolo unde i-am găsit”, a declarat Chef Victor Melian.

Echipa Vine CHEFul! își propune să îmbunătățească modul în care ar trebui să funcționeze un restaurant, înglobând o serie extinsă de aspecte: de la modul de preparare al alimentelor, la noțiuni de business, design și concepere a meniurilor.

Bucuresti, 18.08.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *