Visualfest 2022
Shadow

Vinarsul Brâncoveanu, produs de Alexandrion Group, distins cu două medalii de aur şi una de argint în cadrul Competiţiei „The Brandy Masters 2022”

Vinarsul Brâncoveanu din portofoliul Alexandrion Group, cel mai mare producător și distribuitor de băuturi spirtoase și vinuri din România, și-a reafirmat calitățile de lider al categoriei vinars super – premium, în cadrul competiţiei „The Brandy Masters 2022”, la care a obținut trei medalii: două de aur și una de argint. Competiția a fost organizată în luna martie a acestui an de prestigioasa revistă internaţională dedicată băuturilor spirtoase, ”The Spirits Business”, în cadrul ”The Global Spirits Masters”.

Brâncoveanu XO și Brâncoveanu VSOP au fost premiate cu medalia de aur, în timp ce Brâncoveanu VS a fost distins cu medalia de argint.

Membrii juriului au fost încântați de aroma consistentă de “toffee” și “caramel” a lui Brâncoveanu XO, dar și de impresia gustativă unică lăsată de Brâncoveanu VSOP, un produs special, descris de către jurați ca fiind plin de “dulceață” și ”pământesc”.

Brancoveanu_Medals Brandy Masters

”The Brandy Masters” răsplătește cele mai bune mărci de brandy din întreagă lume și este una dintre cele 14 competiții dedicate diferitelor categorii de băuturi spirtoase, derulate în cadrul ”The Global Spirits Masters” încă din 2008. Juriul este format din experți în brandy, care degustă băuturile în orb și acordă trofee de excelență participanților care se diferențiază prin atribute specifice. Competiția evaluează producători de brandy la nivel internațional, iar medaliile sunt acordate în cadrul mai multor categorii, printre care: Armagnac, Other French Brandies, South African, Spanish și Other Regions.

Vinarsul Brâncoveanu a fost creat în onoarea celor 25 de ani de pace din Țara Românească din timpul domniei voievodului Constantin Brâncoveanu. Respectând valorile de bază ale poporului român și ale conducătorilor săi, vinarsul Brâncoveanu onorează un voievod emblematic, un simbol al istoriei și culturii românești. Gama Brâncoveanu vinars include sortimentele XO, VSOP și VS și este comercializată în România în toate marile lanțuri de retail, în HoReCa, în locațiile partenere și pe https://www.iconicdrinks.shop/catalogsearch/result?q=brancoveanu, dar și în cele aproximativ 50 de țări care au relații comerciale cu Alexandrion Group.

Mai multe informatii despre Brâncoveanu Vinars sunt disponibile pe site-ul https://brancoveanuvinars.com/.

Leave a Reply

Your email address will not be published.