free download 78 travel guides written by experts

Vinaria Purcari – Furnizor Oficial al Casei Regale a Romaniei

În numele Majestății Sale Regelui Mihai I a României, în ziua de 14 decembrie 2015, Alteța Sa Regală Principele Radu a înmânat Vinăriei Purcari, brevetul care atestă calitatea de Furnizor al Casei Regale a României pe o perioada de 3 ani.

În cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Elisabeta, titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României, a fost primit drept semn de recunoaștere a calității excepționale a vinurilor de Purcari.

Acordarea titlului, implică un înalt standard al vinurilor Purcari, seriozitate și profesionalism remarcabil din partea companiei. Prin caracterul său, această distincție reprezintă una dintre cele mai prestigioase titluri acordate vinurilor Purcari. Obținerea brevetului de Furnizor al Casei Regale confirmă, încă o dată, încrederea pe care consumatorii români o au în calitatea vinurilor Purcari.

Gestul Casei Regale, totodată, ne onorează şi ne motivează să depunem eforturi continue de păstrare și îmbunătățire a calității, valorii, autenticității și tradiției produselor de pe piața românească.

Timp de aproape 200 de ani, vinăria Purcari a reuşit să-şi menţină standardele de calitate devenind o valoare incontestabilă în peste 25 de ţări ale lumii. Vinurile Purcari s-au bucurat de apreciere la înaltele curți regale din Europa, fiind prezente pe masa Împăratului rus Nicolai al II-lea, Regelui George al V-lea, Reginei Victoria, iar în 1984, Purcari a fost distribuitorul regal al Reginei Elisabeth a II-a a Marii Britanii.

Bucuresti, 15.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *