free download 78 travel guides written by experts

Vika Jigulina isi incepe cariera solo

Nimic nu durează veşnic, iar asta e cu atât mai adevărat când vine vorba de proiecte muzicale. Edward Maya şi Vika Jigulina au reuşit într-un timp scurt să cucerească întreaga lume, adunând premii importante pe parcurs. Totuşi, colaborarea lor a ajuns la final, iar în scurt timp fiecare o va lua pe drumul lumii.

Sânziana Negru, VJ-ita Music Channel, a stat de vorbă cu Vika şi a aflat în exclusivitate că, în ciuda succesului fenomenal pe care l-au avut împreună, cei doi artişti cred că a venit momentul să-şi încerce norocul şi pe cont propriu. “Lucrăm acum la proiectul solo Vika Jigulina” a spus ea, argumentând că “suntem doi artişti separaţi, am muncit separat şi cred ca deja e momentul”.

A devenit oarecum o regulă ca fiecare despărţire de acest gen să se facă cu scandal. Însă, după cum a aflat Sânziana, nu e cazul şi acum, Vika având numai cuvinte de laudă pentru Edward şi pentru realizările lor comune. America nu e un teritoriu uşor de cucerit când vine vorba de muzică, însă cei doi se pot lăuda că au deja două turnee la activ în Statele Unite, fiind primiţi de fiecare dată cu căldură de un public care le ştia piesele. “Am avut al doilea turneu în Statele Unite ale Americii, care s-a încheiat cu un succes extraordinar. Am ajuns la o performanţă la care orice artist îşi doreşte să ajungă şi acum e foarte mult de muncă. E foarte greu să te gândeşti că în orice moment poţi să pici” a spus Vika.

Bucuresti, 29.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *