Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Viitorul este mobil

Agora Group organizează mâine conferința de tehnologie cu tema Mobile Office la Hotelul Intercontinental din București, începând cu ora 09.30.

În ultimii ani este din ce în ce mai evident că modul în care muncim și modul în care accesăm informația s-a schimbat radical. Laptop-urile, notebook-urile, netbook-urile și mai nou ultrabook-urile au devenit o prezență comună în viața noastră. În ultimii doi ani am fost invadați de tablete și de smartphone-uri. Unii vorbesc deja despre o eră post PC, alții despre o eră PC+ sau despre o lume a celor (minim) 4 ecrane. Evident că acest lucru nu ar fi fost posibil fără dezvoltarea internetului și în mod special a rețelelor 3G și Wi-Fi. S-a modificat radical și modul în care muncim. Munca nu mai este asociata unui interval orar de genul 8:00-16:00 sau unei locații fixe/birou. Biroul nostru este acum peste tot, la companie, acasă, în parc, în mijloacele de transport.

Astfel avem nevoie de echipamente care să fie ușor de transportat și care să aibă o durată de viață a bateriei cât mai lungă. Dar cum accesăm informația, cu ce fel de aplicații, unde stocăm datele, unde și cum le imprimăm, ce soluții de colaborare folosim? În cadrul expoziției și conferinței Mobile Office ne propunem să prezentăm cele mai noi echipamente mobile și soluții care caracterizează biroul mobil, tendințele pentru perioada următoare și modul în care putem fi mai eficienți utilizându-le.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media Androider, PRwave, PRwave Directory, MediaLook, Ziare.com, HIT.ro, Business24, MyJob, Agora News, IT Trends și Digital Trends. Alți parteneri: CIO Council, INDACO Systems, ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign.

Bucuresti, 14.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *