Shadow

ViewSonic a introdus suport Multi Touch pentru macOS prin lansarea vTouch

Utilizatorii de sisteme Mac beneficiază acum de control tactil și prin gesturi pentru toată gama de monitoare ViewSonic TD, ceea ce îmbunătățește productivitatea

ViewSonic Corp., lider global pe piața soluțiilor de afișare, a lansat noul driver vTouch pentru monitoarele cu funcție de control tactil ViewSonic din seria TD. Acesta le permite utilizatorilor de sisteme macOS să folosească suportul tactil și controlul prin gesturi, beneficiind în acest fel de toate avantajele oferite de modelele ViewSonic TD, pentru un nivel superior de productivitate. Utilizatorii de monitoare ViewSonic TD pot descărca driverul ViewSonic TD de la adresa: https://www.viewsonic.com/touch/touchscreen-monitor#mac.

ViewSonic td1655

“ViewSonic își asumă rolul de lider în industrie prin lansarea driverului vTouch, rezolvând în acest fel problema cu care se confruntă utilizatorii de sisteme Mac. Anterior introducerii acestuia, utilizatorii de sisteme Mac nu puteau utiliza monitoare externe cu funcție pentru control tactil din cauza condițiilor impuse de macOS. În cel mai fericit caz, ei puteau beneficia de funcționalitate single touch”, a spus Oscar Lin, șeful diviziei de monitoare la ViewSonic, completând: “În aceste condiții, nivelul de productivitate era limitat. Prin lansarea vTouch, oferim acum acces atât la funcția tactilă, cât și la controlul prin gesturi, tuturor sistemelor Mac echipate cu astfel de monitoare externe.”

Utilizatorii de modele TD pot descărca driverul vTouch de pe pagina web ViewSonic. Acesta este compatibil cu întreaga gamă TD și, odată instalat, le permite utilizatorilor de Mac să beneficieze de funcționalitatea multi-touch completă pe sisteme macOS cu monitoare externe. În plus, majoritatea funcțiilor disponibile sunt identice cu cele asigurate de trackpad-urile sistemelor Mac.

Monitoarele cu funcție tactilă ViewSonic TD adoptă un format compact și un design „curat”, ceea ce le permite să se integreze cu ușurință în orice scenariu de lucru. Sunt disponibile ecrane cu suprafețe tactile rezistive, optice și capacitive – fiecare garantând beneficii unice pentru diverse aplicații.

vTouch va continua să primească îmbunătățiri, pentru a oferi și mai multe funcții avansate. Datorită compatibilității cu macOS 10.6 sau versiuni mai noi, vTouch funcționează atât la nivelul sistemului de operare, cât și la nivel de aplicație¹, eliminând în acest fel posibilitatea apariției unor probleme.

¹ Versiunea actuală – vTouch1.0 – asigură compatibilitatea cu macOS Catalina, dar nu și cu cea mai recentă versiune macOS – Big Sur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.