free download 78 travel guides written by experts

VIER PFOTEN invata copiii din Bucuresti sa protejeze animalele

Peste 2500 de copii vor invata, din martie pana in iunie, ce inseamna protejarea mediului inconjurator si a animalelor. Pe baza unui protocol cu Inspectoratul Scolar Bucuresti, se va demara programul VIER PFOTEN Copiii invata sa protejeze animalele. Acesta vizeaza micutii din clasele a III-a si a IV-a din 70 de scoli bucurestene.

Cursul este unul interactiv, nu exista teme pentru acasa si este precedat de un program de formare pentru cei 122 de invatatori implicati in acest proiect. Exista bineinteles si un suport de curs, un manual gandit special pentru copii, astfel incat acestia din urma sa poata intelege foarte usor de ce animalele sunt o parte importanta a vietii noastre si de ce ele trebuie protejate. Toate materialele necesare celor mici pentru acest program vor fi furnizate gratuit de catre VIER PFOTEN.

Proiectul se desfasoara in prezent si in Cluj, Brasov si Sibiu, iar in Bucuresti este al IV-lea an in care Copiii invata sa protejeze animalele ajunge in scoli. Scopul VIER PFOTEN este ca acest curs sa devina unul optional in scolile din intrega tara.

Pana in prezent, peste 8500 de copii au beneficiat de proiectul Copiii invata sa protejeze animalele.

Bucuresti, 29.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *