free download 78 travel guides written by experts

Videoclipul piesei “Vreau o tara ca afara” in premiera pe tv – la Music Channel

Pe 15 ianuarie 2010, Music Channel difuzeaza in premiera pe tv, in cadrul emisiunii 1 Chart , videoclipul piesei “Vreau o tara ca afara”, al trupei Vunk.

"VREAU O TARA CA AFARA" este numele campaniei sociale demarata de baietii de la VUNK  pe 1 decembrie 2010. Piesa care sustine campania poarta acelasi nume, fiind inclusa pe cel mai nou album al trupei: "Ca pe vremuri".   Campania VREAU O TARA CA AFARA a fost premiata in decembrie, la mai putin de doua saptamani de la lansarea ei, cu Premiul de Excelenta la Gala 10 pentru Romania si a reusit sa stranga pana in acest moment peste 7379 de sustinatori pe Facebook, printre care se numara atat persoane publice, cat si romani stabiliti in afara.

Videoclipul piesei a fost regizat de Diana Kiss, artist vizual care se ocupă şi de proiecţii şi montaje video live pentru concertele formaţiei Vunk, protagonistii fiind ,pe langa membrii trupei, o parte dintre membrii grupului de pe Facebook si copiii de la Gradinita 203 din Bucuresti.

“Aparitia clipului va  da si startul unor campanii concrete "Vreau o scoala ca afara" si "Vreau spitale ca afara". Ne-am dorit sa lansam  videoclipul in premiera pe tv la Music Channel pentru ca este o televiziune muzicala “ca afara” si, poate si mai important pentru noi, pentru ca este televiziunea care a crezut in noi de la inceput” declara solistul trupei, Cornel Ilie.

Piesa “Vreau o tara ca afara” va intra ca propunere in topul 1 Chart , singurul top muzical 100% romanesc  de pe tv, emisiunea fiind  difuzata saptamanal sambata de la 18:00 si in reluare diminica de la 22:00.

Bucuresti, 14.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *