metalshow

Video4Business – o alternativa eficienta de comunicare si promovare a afacerilor pe internet

Cu siguranţă, fotografiile şi textele nu au acelaşi impact vizual şi emoţional ca filmele video!

Lansarea www.video4business.ro aduce în prim plan un nou concept de promovare pe internet. Video4Business îşi propune să creeze filme video de calitate, destinate companiilor de toate dimensiunile şi adaptabile priorităţilor de comunicare şi de marketing ale acestora: într-un cuvânt, filme video ataşate site-ului companiei, care să fie reprezentative pentru natura unică a companiei, a produselor şi a serviciilor acesteia.

“Advertising-ul online este una dintre puţinele modalităţi de promovare care, în pofida contextului economic dificil, funcţionează bine, cu creşteri de peste 20%”, a declarat Gabriel Achim, Managing Partner şi unul dintre iniţiatorii proiectului www.video4business.ro.

“Internetul este sursa principală de informare pentru mai mult de 50% dintre consumatori, faţă de doar 5-10% care îşi iau informațiile despre un servicu sau produs de la televiziune. Pe de altă parte, website-ul static este deja un instrument limitat, mai ales pentru businessurile care mizează pe crearea de legături emoţionale cu clientul final, care caută alternative sau care pur şi simplu nu pot recurge la investiţii majore în reclame TV. Aici intervine promovarea video pe internet, cu rezultate imediate şi mult mai usor de măsurat”.

“Video4Business este un fel de 4 în 1. Într-un fel, noi aducem TV-ul pe site-ul companiei, pentru că în loc de texte şi fotografii realizăm filme de prezentare a serviciilor şi produselor tale, dar şi filme de prezentare a companiei – de la interviuri cu managementul companiei şi prezentarea head office-ului, până la newsletteruri filmate. Cu alte cuvinte, combinăm internetul cu TV-ul şi marketingul cu PR-ul, creând astfel cu siguranţă un nou şi puternic instrument video de promovare. “

Video4Business oferă o modalitate simplă, cu rezultate imediate şi eficientă din perspectiva costurilor pentru promovarea unui produs, a unui serviciu sau unei afaceri. Pentru companii, este cel mai simplu mod de a intra în contact cu clienţii, dar şi cu furnizorii, partenerii şi angajaţii.

Video4Business este disponibil ca pachet de servicii complete de preproducţie (consultanţă gratuită în ceea ce priveşte soluţiile vizuale şi tehnice), producţie (filmarea propriu-zisă, care cuprinde echipa de creaţie: regizor şi director de imagine, echipa de filmare: sunetişti, electricieni, maşinişti, make-up şi echipamente – lumini, macara, etc.) şi servicii de postproducţie (incluzând servicii de editare HD video-audio-grafică şi animaţie 3D).

Companiile interesate vor beneficia de servicii suplimentare, cum ar fi partea de furnizori de internet broadband şi web development, Video4Business având deja parteneriate cu furnizorii importanţi de pe piaţă.

Echipa dedicată Video4Business este formată din profesionişti cu experienţă îndelungată în producţia de film publicitar. Echipa a lucrat atât pentru clienţi din afară, ca Ray Ban, Suzuki, Kia, dar şi pentru companii importante din România, ca SolvIT, Petrom, Lafarge, Euroweb.

Bucuresti, 22.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *