free download 78 travel guides written by experts

Video-sharing direct pe noul player Blu-ray de la LG

LG Electronics lansează pe piaţa din România noul player Blu-ray BD370 cu ajutorul căruia consumatorii pot transfera cu uşurinţă informaţii de pe internet direct pe televizor.

Modelul LG BD370 suportă interactivitate BD Live (BD-ROM Profil 2.0), ceea ce permite utilizatorilor să se conecteze la internet şi să beneficieze de servicii de streaming pentru filme, subtitrări, diverse teste, jocuri interactive cu mai mulţi parteneri şi altele. Datorită disponibilităţii internetulului de mare viteză, utilizatorii pot accesa o gamă mare de videoclipuri de pe YouTube, comunitatea online numărul unu în materie de video-sharing. Prin aceste servicii de internet noul player Blue Ray oferă un beneficiu în plus pentru consumatori.

Modelul LG BD370 dispune de aceeaşi performanţă remarcabilă atât în ceea ce priveşte calitatea imaginilor şi a sunetului, cât şi capabilităţilor online. Aparatul redă imagini uimitoare la 1080p, a căror gamă de culori intense este garantată de tehnologia HDMI 1.3. Astfel, detaliile vor fi mai precise şi culorile vor fi mai bine evidenţiate, fără a mai exista imagini neclare.

Elegant, cu un design inovator, player-ul te surprinde într-un mod plăcut, înfrumuseţând în acelaşi timp locuinţa. Lumina panoului central de comandă îşi schimbă culoarea pentru a indica formatul care rulează în momentul respectiv; lumina specifică pentru BD live este albastră, transformându-se în portocaliu pentru DVD-uri şi violet pentru CD-uri.

Tehnologiile Dolby True HD si DTS-HD oferă o calitate audio de excepţie. Sunetul clar este identic cu originalul secvenţă după secvenţă, dezvăluind o experienţă deosebită HD oferită de discurile avansate.

Modelul BD370 permite rularea diverselor formate, de pe diferite suporturi media. Formatele compatibile includ fişiere MPEG4, JPEG, MP3, respectiv WMA. De asemenea, noul model suportă formatele MKV, MP4 şi AVI.

Datorită modului Express Reaction, iniţierea setărilor durează doar 18 secunde, consumul de curent fiind sub 1 watt. Mai mult decât atât, este posibilă introducerea unui disc imediat după pornirea aparatului. Express Reaction permite inserarea simultană a titlurilor, în timp ce sunt reglate setările. Conexiunea LG SIMPLINK oferă posibilitatea de a controla toate funcţiile unui sistem compatibil de tipul home theater, prin intermediul unei singure telecomenzi. Când nu este în funcţiune, modelul BD370 intră în modul stand-by, al cărui consum este sub 1 watt.

Acest player Blu-ray inteligent ce dispune de cea mai avansată tehnologie LG va fi disponibil pe piaţa locală începând cu luna aprilie în reţeaua Altex, la un preţ recomandat de 999 RON.

Specificaţii
– BD- Live& Bonus view
– Conexiune YouTube ( descărcare filme de pe YouTube, reţea updatată cu 15 ore de conţinut video la fiecare minut)
– Redare Blu-ray la 1080p Full HD
– Redare formate MKV, MP4, AVI
– Gamă largă de culori cu HDMI 1.3
– 7.1 cm Digital Decode
– Conexiune USB Plus (US – USB 2.0)
– Express Reaction
– SIMPLINK(HDMI-CEC)

Bucuresti, 01.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *