free download 78 travel guides written by experts

Video incendiar cu luptatorul K1 Catalin Morosanu inconjurat de femei dezbracate

Se pare că sportivul face parte dintr-o grupare spirituală controversată!

Vezi despre ce este vorba, astăzi, de la 20.20, la “Plasa de stele”!

Cunoscutul luptător K1, Cătălin Moroşanu, a fost surprins recent într-o ipostază incendiară, înconjurat de femei dezbrăcate! Imaginile au fost difuzate în direct de un post de televiziune, confruntându-l pe sportiv cu un scandal de proporţii. Conform videoclipului, luptătorul ar face parte dintr-o grupare spirituală controversată, acesta fiind filmat şi în timpul unor practici şocante. În videoclip, Cătălin Moroşanu vorbeşte despre toleranţă, considerând-o mai necesară ca oricând şi numind-o cheia evoluţiei umane. El îndeamnă să ne acceptăm semenii pentru că suntem o mare familie. Explicaţia pentru această situaţie incredibilă este, în realitate, cât se poate simplă. Cătălin Moroşanu a fost victima unei farse de senzaţie plănuită cu mare atenţie de echipa “Plasa de stele”! Vezi cum a reacţionat luptătorul, astăzi, de la 20.20!

Povestea farsei a pornit de la un gest cât se poate de onorabil din partea lui Cătălin Moroşanu, luptătorul acceptând să filmeze un spot publicitar în care transmitea un mesaj de toleranţă socială. Nici prin gând nu-i trecea că filmarea în care apărea singur urma să fie modificată substanţial de echipa “Plasa de stele”. Astfel, sportivul urma să apară înconjurat de mai multe persoane dezbrăcate, iar mesajul pe care îl transmitea, asociat imaginilor, dădea de înţeles că ar face parte dintr-o grupare spirituală cu practici ciudate.

Lucrurile se vor complica şi mai mult când luptătorul se va întâlni cu producătorii, alături de care va viziona pentru prima oară spotul chiar la tv, într-un calup publicitar. Pentru credibilitate, echipa a apelat la complicitatea fratelui sportivului, care l-a sunat imediat pe Cătălin pentru a-i da de înţeles că a văzut şi el spotul la televizor, întrebându-l cum a ajuns să facă aşa ceva.

Cum a evoluat în continuare această farsă incendiară şi ce reacţii a avut Cătălin Moroşanu, rămâne de văzut astăzi, de la 20.20, la “Plasa de stele”!

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială plasadestele.a1.ro şi pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 20.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *